Mit csináljak a lányommal?
Van egy 14 éves lányom, az anyjától elváltam pár éve.
Így nyári szünetben többet tudok lenni vele.
Már kb 1 éve észrevettem, hogy nézegeti a nála sokkal idősebb férfiakat, kb 28-35 éveseket ami engem zavar. Azt is tudom beszélget is velük, keresi a társaságukat amikor a barátnőivel lóg a városban. Azt is tudom neten is beszélgetnek, mert meglestem a telóján... Tanácstalan vagyok mit tudnék csinálni?
Attól félek legjobban, mivel már testileg fejlett, nőies, felszedi valami 35-40 körüli fickó. Volt valaki ilyen helyzetben?
Nem is tudok aludni most sem, ezen jár az agyam....
Holnap (vagyis ma) szerintem beszélni fogok vele komolyan.
Téged hiányol tudatalatt, nyilvánvaló.
Keresi a Veled egyidős férfiakat, apa kép kell Neki és igen ez szülhet rossz dolgokat az életében.
Valahogy próbálj meg több időt tölteni Vele és akkor ez lejebb fog Neki csengeni, meg mond azt azért Neki, hogy nem feltétlen a sokkal idősebb férfiakkal kellene barátkoznia.
Apáskodj fölötte kicsit jobban, ha ez lehetséges.
Esetleg valamelyik már groomingolta/zaklatta, képeket kért, küldött.. elhitették vele, hogy a koránál érettebben gondolkozik, blabla.. mi az, hogy velük beszél a neten? Ez veszélyes! 14 éves, mióta netezik korlátok nélkül?? Normálisak vagytok? Ti nem ebben a világban nőttetek fel?? Most kellene kezdenie a korlátok nélküli netezést..
Nézess meg vele egy csomó filmet a témában, hogy elmenjen a kedve ezektől a beteg emberektől, illetve írasd be olyan tanfolyamra, ahol kortársai vannak. Ilyen csapda a neten, meg a történet két jó film, ami viszonylag fiatalabbak kihasználásáról szól és nagyon szépen ábrázolja a hosszabb-rövidebb behálózásokat/kihasználásokat. Tökmindegy milyen a teste, épp csak kistinikorból kezd tinivé alakulni.. Eddig hogy-hogy nem vetted észre? Az anyja ilyenkor hol van??
Nem kell tele tömni a fejét, az apja kell Neki, az apa kép, hiányolja, pótolni próbálja, ezért keres érettebb férfiakat, a válással ki lett rántva a biztos talaj alóla, nem direkt csinálja, de próbálja pótolni az apját valahogy.
Még 20 évesen is rettenetesen ijesztő lehet egy válás és mindenkép törés a gyerekeknek és próbálnak kompenzálni a Maguk módján.
Több időt tölts Vele Kérdező, az lesz itt a megoldás és beszélgess Vele értelmesen, magyarázd és magyarázzátok el Neki azt, hogy attól, mert el váltatok még az apukája vagy és számíthat rád.
Megérti, ha el van szépen magyarázva.
Nem akarlak elkeseríteni, én suliban dolgozom, látok sok mindent. Rengeteg 13-14 közötti lányt úgymond már "hajtja a vére" ezzel nem tudsz mit csinálni. Ha érdekli a szex nem fogod tudni visszafogni, és azzal ki jön be neki azzal sem. Ha szerencséd van nem talál olyan embert akivel lefektetné, de hát erre mondjuk ki nem sok az esély, főleg ha ő próbálkozik be náluk.
Volt például olyan 8. osztályos, aki nem jött el a ballagásra mert szülni ment.
Beszélni fogok vele.
Eddig is annyi időt volt velem szinte amennyit csak lehetett.
14 évesen én is bele voltam esve 30-35 körüli férfiakba. :D, mert szexik, sármosak.
Ez nem jelent semmit, az első szerelmem meg csak négyévvel volt nálam idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!