Normális, hogy a 17 éves lányomnak csipkés tangája van?
Figyelt kérdés
Azt általában nem a kényelem miatt viseljük, hanem hogy tetszen valakinek, de nem tudom ő kinek szeretne. Tudtommal nincsen barátja, másnak meg annyira nem örülnék…júl. 26. 14:38
22/25 anonim válasza:
Jóideje tangát hordk, mert 200x kényelmesebb, mint a sima bugyi, plusz nem kell azon görcsölnöm, hogy milyen szoknyát vagy nadrágot vehetek fel, mert bizony van olyanom, amin még egy fehér normál bugyi is áttűnik.
Tanga és probléma megoldva, és nem azért hordom, hogy a vlgeényemnek tetszek, hanem mert NEKEM kényelmes.
24/25 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem is ilyen van.
42 F
25/25 anonim válasza:
Normális én is hordok nincs ebbe semmi rossz. Ebbe érzi jól magát és ez tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!