Normális, hogy a 17 éves lányomnak csipkés tangája van?
istenem :D
Nekem is van, mert szeretem. Kb ennyi az indok rá
Lehet hogy jobb az önértékelése mint neked. Tetszik neki. Tudod saját magának. Ezért jól érzi magát benne!
Én sem csak akkor veszek fel csipkés bugyit ha arra számítok h megmásznak. Sőt nem is azért mert bármikor megeshet h szex lesz.
Egyszetűen tetszik. Szeretem a szépet. Főleg magamon, mert jól érzem magam szép ruhában, csini bugyiban.
Gondolom suliban sem a szakadt nagyibugyit akarja hordani, mikor átöltöznek tesire, mert nem akar igénytelennek tűnni
A tangát általában kifejezetten a kényelem miatt viseljük. Főleg vékony nadrágban, mert üléskor nem nyomja a bugyi varrása a feneket.
Hogy csipkés-e vagy nem, meg mit számít? Nekem a 3 legszexibb bugyimon nincs is csipke...
Nálunk középiskolában piszkálták azokat a lányokat akik nem ilyesmiket hordtak
Tesiöltözőben ez volt a téma a lányok között
Na meg sok nadrág alatt átüt ha nem tanga van az emberen ,engem az is zavart mindig
15 éves korom óta tangát hordok többségében.
Most lesz a lányom is 15.
Kérdeztem, vegyünk-e, akar-e, de nem.
Ha kérné, már megkapta volna, nem tudom, ebben mi az extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!