Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy a 17 éves...

Normális, hogy a 17 éves lányomnak csipkés tangája van?

Figyelt kérdés
Azt általában nem a kényelem miatt viseljük, hanem hogy tetszen valakinek, de nem tudom ő kinek szeretne. Tudtommal nincsen barátja, másnak meg annyira nem örülnék…

júl. 26. 14:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is ilyen van, kényelmes és ez volt a legolcsóbb a newyorkerben:)
júl. 26. 14:41
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Mi lenne veled, ha csipkés kombinéja is lenne? A Margit-híd alatt ráadásul. Sóhaj.
júl. 26. 14:43
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

istenem :D

Nekem is van, mert szeretem. Kb ennyi az indok rá

júl. 26. 15:01
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy jobb az önértékelése mint neked. Tetszik neki. Tudod saját magának. Ezért jól érzi magát benne!

Én sem csak akkor veszek fel csipkés bugyit ha arra számítok h megmásznak. Sőt nem is azért mert bármikor megeshet h szex lesz.

Egyszetűen tetszik. Szeretem a szépet. Főleg magamon, mert jól érzem magam szép ruhában, csini bugyiban.

Gondolom suliban sem a szakadt nagyibugyit akarja hordani, mikor átöltöznek tesire, mert nem akar igénytelennek tűnni

júl. 26. 15:21
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

A tangát általában kifejezetten a kényelem miatt viseljük. Főleg vékony nadrágban, mert üléskor nem nyomja a bugyi varrása a feneket.

Hogy csipkés-e vagy nem, meg mit számít? Nekem a 3 legszexibb bugyimon nincs is csipke...

júl. 26. 15:41
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 16 éves koromban is volt. Na bumm.
júl. 26. 16:15
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk középiskolában piszkálták azokat a lányokat akik nem ilyesmiket hordtak

Tesiöltözőben ez volt a téma a lányok között

Na meg sok nadrág alatt átüt ha nem tanga van az emberen ,engem az is zavart mindig

júl. 26. 16:40
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Hogy derült ki, turkálsz a cuccai között? :D
júl. 26. 16:51
 9/25 A kérdező kommentje:
#8 egyébként magára szokott mosni. Csak kellett volna még pár darab fekete egy mosáshoz, és tudtam, hogy a hétvégén akar majd mosni, szóval van szennyese, gondoltam szedek tőle még 1-2 darabot, és akkor találtam a szennyesben.
júl. 26. 16:53
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

15 éves korom óta tangát hordok többségében.

Most lesz a lányom is 15.

Kérdeztem, vegyünk-e, akar-e, de nem.

Ha kérné, már megkapta volna, nem tudom, ebben mi az extra.

júl. 26. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!