Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy a 17 éves...

Normális, hogy a 17 éves lányomnak csipkés tangája van?

Figyelt kérdés
Azt általában nem a kényelem miatt viseljük, hanem hogy tetszen valakinek, de nem tudom ő kinek szeretne. Tudtommal nincsen barátja, másnak meg annyira nem örülnék…

júl. 26. 14:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%
Én már 14 évesen hordtam tangát, de pusztán kíváncsiságból. Férfi vagyok.
júl. 26. 17:58
 12/25 anonim ***** válasza:
9%
Meg hogy kenyelmes? A zsinor csuszkal az ember seggeben. Sok csinos csipo fazon vagy egyeb mas bugyi van, de a tanga az kozonseges es baromi egeszsegtelen is,mikor a zsinor a fenekbol besurolja a huvelybe a bakteriumot...
júl. 26. 19:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Valami műszálas szar lehet.

De az ilyesmikkel sosem volt gond:

[link]

És részemről a világon nincs kényelmesebb ennél a fazonnál, ha tényleg pamut.

(Nagyon érzékeny és mindenre is hajlamos vagyok, de sose súrolt be semmilyen baktériumot, a seggrész sose megy be a hüvelybe, maradjunk ennyiben. Csúszkálni sem szokott.)

júl. 26. 19:13
 14/25 anonim ***** válasza:
4%
Amúgy azt azért hozzá kell tenni, hogy a legtöbb szörnyellán nem is áll jól a tanga.
júl. 26. 19:48
 15/25 anonim ***** válasza:
35%

Ne olyat vegyél aminek "zsinóros" a hátulja!

A normális tanga nem csúszkál (tudni kell méretet meg fazont választani)

júl. 26. 21:02
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
17 évesen én is azt hordtam, pasi nélkül is, sok évig csak tanga lehetett rajtam. Aztán leszoktam róla. Szerintem se túl egészséges viselet, de fiatal lányként ez nem érdekelt és jobban tetszett magamon, mint a normál bugyi.
júl. 26. 21:18
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyuloli a ferjem hogy tangat hordok. De azt hordok mert AZ KENYELMES. Ennyit arrol ki miert hordja...
júl. 26. 22:07
 18/25 anonim ***** válasza:

Én 14éves korom óta hordok tangát. Nekem az a kényelmes szülés után alig vártam hogy újra hordhassam.

Teljessen normális hogy csipkés. Szerintem a mai világban már nem a bugyi teszi az embert úgy mint régen hogy csipkés bugyit akkor veszünk fel ha valakinek tetszeni akarunk.

júl. 26. 22:33
 19/25 anonim ***** válasza:
A 15 eves lanyom tobb mint 1 eve tangat visel
júl. 28. 11:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Milyen legyen? Disney hercegnős?
júl. 28. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!