Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a lányotok hirtelen elkezde...

Ha a lányotok hirtelen elkezdené borotválni a nemi szervét, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

2024. júl. 26. 13:05
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
89%

Semmit ez az ő magánügye.

Engem is érdekelne honnan tudtad meg?

2024. júl. 26. 22:35
 22/52 hungaroboy válasza:
0%

Itt sokan kíváncsiskodnak hogy vajh honnan is tudhatja a kérdező amit kérdez.

Például onnan, hogy ő a gyerek törvényes szülője/képviselője/gondviselője. Mi ebben a furcsa? Miért csináltok úgy mintha nem hallottatok volna arról, hogy egy gyereknek szülei is vannak? Pedig semmi furcsaság nincs benne.

A konkrét kérdésre szerintem a lehetséges válaszok:

1. Egyszerűen csak kiváncsiságból kipróbálta és ennyi. Egyáltalán nem biztos hogy a jövőben is fogja lent szőrteleníteni magát. De lehet, hogy igen.

2. Az is lehet, hogy melege van. Nem csoda a 35-40 fokos hőségben és szabadul attól, amitől tud, hogy elviselhetőbb legyen a hőmérséklet és kevesebb az izzadás. Más, meleg égövi földrészeken is szőrtelenítenek lent nők és férfiak egyaránt, habár ott se mindenki.

2024. júl. 27. 23:45
 23/52 anonim ***** válasza:
92%
22 attól, hogy jogilag hozzám tartozik, én nevelem, stb mégis mi közöm lenne ahoz, hogy szőrös e vagy sem? Miért kéne erről tudnom?
2024. júl. 28. 00:39
 24/52 anonim válasza:
0%
A lánya testének ápolása személyes döntés, és természetes, hogy a szülőként érdekli, miért hozta ezt a döntést. Fontos, hogy a beszélgetés során nyitott és támogató legyen, hogy a lánya biztonságban és megértve érezze magát. Érdemes megkérdezni, miért döntött így, és ha van valamilyen konkrét aggodalma vagy kérdése, azt megoszthatja Önnel. Az ilyen beszélgetések jó alkalmat adnak arra, hogy beszéljenek a személyes higiénéről, a testkép elfogadásáról és a biztonságos ápolási szokásokról.
2024. júl. 28. 09:36
 25/52 kürtőskalácska ***** válasza:
91%
A felvettem lévő 24-es úgy beszél mintha a chat gpt kérdezték volna
2024. júl. 28. 09:38
 26/52 anonim ***** válasza:
75%
#22 egy dolog, hogy a gyermekem, és én vagyok a szülő, de ha már szőrösödik akkor feltehetően kamasz/kiskamasz. Te talán nézegeted a kamasz gyereked nemiszervét? Vagy a te szüleid nézegették a tiéd? Magánszféra meg ugye minek is...
2024. júl. 28. 16:22
 27/52 anonim ***** válasza:
81%
Semmit
2024. júl. 28. 16:45
 28/52 anonim ***** válasza:
85%

Hogy veszem észre?

Mert... én pl nem jelentettem be a szüleimnek, hogy borotválom a nemi szervemet. Eleve, mi közük hozzá?

Vagy csekkolják minden fürdés után? Csak én nem értem, mi ez a kérdés?

2024. júl. 28. 22:04
 29/52 anonim ***** válasza:
40%
Pl simán láthatja egy thermál vagy uszoda zuhanyzóban
2024. júl. 29. 05:28
 30/52 hungaroboy válasza:
22%

Akik itt méltatlankodnak hogy hogyan veszik észre, azokhoz:

Ti mind olyan elbszott családban éltek ahol nem beszélnek meg semmit az emberek egymással és csak a hülyeség megy otthon?

2024. júl. 29. 10:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!