Ha a lányotok hirtelen elkezdené borotválni a nemi szervét, mit szólnátok?
Semmit ez az ő magánügye.
Engem is érdekelne honnan tudtad meg?
Itt sokan kíváncsiskodnak hogy vajh honnan is tudhatja a kérdező amit kérdez.
Például onnan, hogy ő a gyerek törvényes szülője/képviselője/gondviselője. Mi ebben a furcsa? Miért csináltok úgy mintha nem hallottatok volna arról, hogy egy gyereknek szülei is vannak? Pedig semmi furcsaság nincs benne.
A konkrét kérdésre szerintem a lehetséges válaszok:
1. Egyszerűen csak kiváncsiságból kipróbálta és ennyi. Egyáltalán nem biztos hogy a jövőben is fogja lent szőrteleníteni magát. De lehet, hogy igen.
2. Az is lehet, hogy melege van. Nem csoda a 35-40 fokos hőségben és szabadul attól, amitől tud, hogy elviselhetőbb legyen a hőmérséklet és kevesebb az izzadás. Más, meleg égövi földrészeken is szőrtelenítenek lent nők és férfiak egyaránt, habár ott se mindenki.
Hogy veszem észre?
Mert... én pl nem jelentettem be a szüleimnek, hogy borotválom a nemi szervemet. Eleve, mi közük hozzá?
Vagy csekkolják minden fürdés után? Csak én nem értem, mi ez a kérdés?
Akik itt méltatlankodnak hogy hogyan veszik észre, azokhoz:
Ti mind olyan elbszott családban éltek ahol nem beszélnek meg semmit az emberek egymással és csak a hülyeség megy otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!