Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a lányotok hirtelen elkezde...

Ha a lányotok hirtelen elkezdené borotválni a nemi szervét, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

júl. 26. 13:05
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
17%

Sajnálnám szegényt, hogy a bőrirritáció és gyulladás mellett döntött valószínűleg külső nyomásra.

(Az én bőrömet örökölte, borotvát nem bír a bőröm. Ha megbeszélné velem, kapna alternatívát, amit bírna. - elméleti, mert csak 9 a lányom)

júl. 26. 13:44
 12/52 anonim ***** válasza:
84%
11, meg fogsz lepődni, van, akinek nem kell külső nyomás ahhoz, hogy szórtelenítsen.
júl. 26. 13:47
 13/52 anonim ***** válasza:
85%
Meg meglepődne azon, hány embernél nem lép fel gyulladás, bőrirritáció...
júl. 26. 13:50
 14/52 anonim ***** válasza:
90%
11, és milyen alternatívát? Elvinnéd intimgyantára a kislányt? Vagy adnál neki valami jó kis krémet, ami ezerszer rosszabb a borotvánál? Akkor már inkább jó technikával egy borotva...
júl. 26. 13:56
 15/52 anonim ***** válasza:
79%

Honnan tudnam, hogy elkezdi borotvalni? Anyam onnan tudta, hogy kopogas nelkul rontott be a furdoba -sajnos nem volt zarhato- es folyamatosan megjegyzeseket tett a testemre. Minek borotvalod magad, cSaK eRoSoDiK a SzOr, es a tobbi felesleges szarsag amit kaptam.

Hamarosan megszulok, lanyunk lesz, zarhato a furdoszoba ajtaja. Arra fogom tanitani, hogy jar a maganszfera, nem fogom betorni az ajtot, hogy vegigvizslassam, na vajon borotvalkozik e.

júl. 26. 14:00
 16/52 anonim ***** válasza:
86%

őőő...semmit?

mit lehetne erre szólni?

júl. 26. 14:13
 17/52 anonim ***** válasza:
84%
Honnan tudnám meg? Fürdés közben zárja az ajtót (ha nem zárná, sem mennék be), nudista strandra nem járunk. Meg mi közöm lenne hozzá? Ez csak rá tartozik.
júl. 26. 14:33
 18/52 anonim ***** válasza:
94%

Semmit, én is borotválom, kb azóta, hogy először menstruálok. Nem külső nyomásta, utàltam, hogy szőrös, utáltam, hogy beleragad a vér.

Remèlem, el fogja mondani, ha szőrteleníteni szeretne, és együtt választjuk ki a számára legkènyelmesebb módszert

júl. 26. 20:14
 19/52 anonim ***** válasza:
90%

Semmit

Fiam is borotválja

Semmi meglepő nincs ebben

júl. 26. 20:36
 20/52 anonim ***** válasza:
90%

Semmit. De azért itt felmerül pár kérdés.

1.:Honnan tudod meg, hogy szőrtelenít?

2.:Téged ez miért zavar?

3.:Hogy lehet nem hirtelen kezdeni a borotválkozást?

júl. 26. 21:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!