Ha a lányotok hirtelen elkezdené borotválni a nemi szervét, mit szólnátok?
Sajnálnám szegényt, hogy a bőrirritáció és gyulladás mellett döntött valószínűleg külső nyomásra.
(Az én bőrömet örökölte, borotvát nem bír a bőröm. Ha megbeszélné velem, kapna alternatívát, amit bírna. - elméleti, mert csak 9 a lányom)
Honnan tudnam, hogy elkezdi borotvalni? Anyam onnan tudta, hogy kopogas nelkul rontott be a furdoba -sajnos nem volt zarhato- es folyamatosan megjegyzeseket tett a testemre. Minek borotvalod magad, cSaK eRoSoDiK a SzOr, es a tobbi felesleges szarsag amit kaptam.
Hamarosan megszulok, lanyunk lesz, zarhato a furdoszoba ajtaja. Arra fogom tanitani, hogy jar a maganszfera, nem fogom betorni az ajtot, hogy vegigvizslassam, na vajon borotvalkozik e.
őőő...semmit?
mit lehetne erre szólni?
Semmit, én is borotválom, kb azóta, hogy először menstruálok. Nem külső nyomásta, utàltam, hogy szőrös, utáltam, hogy beleragad a vér.
Remèlem, el fogja mondani, ha szőrteleníteni szeretne, és együtt választjuk ki a számára legkènyelmesebb módszert
Semmit
Fiam is borotválja
Semmi meglepő nincs ebben
Semmit. De azért itt felmerül pár kérdés.
1.:Honnan tudod meg, hogy szőrtelenít?
2.:Téged ez miért zavar?
3.:Hogy lehet nem hirtelen kezdeni a borotválkozást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!