Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire éri meg elkezdeni...

Mennyire éri meg elkezdeni borotválni az arcot?

Figyelt kérdés
Igazából egyre több helyen látom már régebb óta hogy sok nő borotválkozik. Aztán egyik barátnőm is elkezdte és nagyon puha lett a bőre. Én egy kicsit aggódom,hogy erősebb lesz a szőrzet utána. De ő említette azt is, hogy emiatt kevesebb pattanás van az arcán. Nektek mi a véleményetek erről?
2023. okt. 29. 21:25
 1/5 anonim válasza:
91%

Borotválni soha, esetleg gyanta.

Jó lenne ha a társadalom elfogadná, hogy nők nem csupasz csigáknak születnek.

2023. okt. 29. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Ne. Soha. Ha egyszer elkezded onnan nincs visszaut. Es iszonyat randa ha elkezd visszanoni. Gondolj bele h olyan borostad lenne mint a fiuknak
2023. okt. 30. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:

kb 10 ève borotválom az arcomat. Nem erősebb a szőr. Ha elfelejtem borotválni, akkor se feltűnő, ugyanolyan kis pihe szőrök nőnek mint másoknak.

Èn azèrt borotválom,mert mióta elkezdtem sokkal kevèsbè pattanásosodik a bőröm, ès jobban nèz ki az arcomon az alapozó.

2023. okt. 30. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is borotválom,igaz én nem a pattanások miatt,hanem mert látható,sötét piheszőr van rajta mindenhol,Nem tapasztalom,hogy erősödne.
2023. okt. 31. 01:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyantázást javaslom, különben idő után tényleg sűrű borosta lesz. Én pasi vagyok ugyan, de 16 éves korom körül kezdtem el borotválkozni. Akkor alig volt pár szőrszálam, az is még puha. Most meg full kemény szőr nő
2023. nov. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!