2/9 anonim válasza:
Egyetemen évekig oktatják, 7 nap az semmi...
4/9 anonim válasza:
7 nap, napi 5 étkezés, 13 óra felügyelet -plusz ott alvás, bár az árból nekem nem egyértelmű hogy ez most a bejárós vagy ott alvos) - sok program. Szerintem megéri. Nyilvánvalóan nem lesz a gyerekből 7 nap alatt programozó, tehát ha az az elvaras, akkor hanyagold
5/9 anonim válasza:
7nap alatt tudás ügyileg ne várjatok csodát, de 129ezerért nem sok kb. 18ezer/nap ebbe van 5kaja is.
6/9 anonim válasza:
7 nap alatt ne várjátok, hogy programozó váljon belőle, de ha nem ez a cél, és megtudjátok engedni magatoknak, akkor szerintem megéri.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez olyan gyereknek éri meg, aki ezt tanulja. Ha valaki nulla ismerettel megy, akkor mehet egy teljesen más táborba is. Programozásról 7 nap alatt semmit nem fog tudni.
8/9 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Én egy forintot nem adnék azért, hogy a gyerekem egy szobában kockuljon, amit egész évben otthon is csinál. Tudást majd szerez az egyetemen, ha ezzel akar foglalkozni a későbbiekben.
9/9 anonim válasza:
Akkor éri meg, ha a gyerek tényleg érdeklődik a programozás iránt. A férjem programozó és mindhárom gyereke ezen a területen tanul vagy fog tanulni. A 2 fiú már egész kicsi korától foglalkozott a dologgal, a lány meg minden nyáron matek táborban volt, és imádta. A legidősebb 20 éves egyetemista, már AI fejlesztéssel foglalkozik, és részmunkaidőben dolgozva többet keres, mint az anyja. Az én lányomnak meg 17 éves koráig még saját gépe sem volt, mert őt csak a lovak és a természet érdekli. Ő pedig ilyen területen fog továbbtanulni. Mi mindig arra bíztattuk őket, hogy találják meg azt, amit szeretnek csinálni, és abban maximálisan támogatjuk őket. És igaz, hogy 7 nap alatt nem fog csoda történni, de ha bejön a gyereknek és élvezi, akkor hosszútávon egy kitűnő szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!