Nos, szerintem egy 13 éves nagyon kicsi még hozzá. Amiről nem szokás beszélni, mert tabutéma, hogy ez a típus sokkal téged felnőttesebbnek beállító darab. Ha 18-nak öltözöl, 18-ként viselkedsz, ne csodálkozz, ha 18-nak is kezelnek. Ez ugye rád nyomulást, kényelmetlen helyzeteket is eredményezhet, amire még 13 éves agyban nem elég érett, hogy kezelje. A tanga ennek a mintaképnek az egyik eleme...
Tudom, lepontozás vár rám, de én ellenzem ezt a dolgot, mert lehet, magára a ruhadarabra készen állsz, de arra, amit jelent, amit sugall, arra egyáltalán nem! Szóval szerintem tabu; és sajnos akármennyire is itt és a valóéletben is sokak nem akarnak erről tudomást venni, ez az igazság (és nyilván ezért jön a lepontozás).
12 éves korom óta tangát hordok.
32 vagyok, 2x szültem. Sem aranyerem, sem fertőzésem nem volt ...
Utolsó...
Pont ez a gond...
Nagylánynak ÉRZI magét, de kislány, csak teszi az agyát, hogy nagynak nézzék.
És ha pedig valaki nagyként kezeli és kívánalma ellenére történnek dolgok, akkor meg rohan "anyucihoz", hogy de ő még kislány...
És az nagyon gáz, ha a legtöbbek nem értik, mi a helyzet ezzel kapcsolatban. A kislányok, nagylányok hordják azt, de fogalmuk sincs sokuknak, milyen folyamatokat indítanak el, arról nem is beszélve, ha nem szándékolt következményével szembe kéne nézni és a döntésért felelősséget kellene vállalni, akkor jön a hárítás (ez nem csak a tangával van így... és term férfire, nőre egyaránt áll)
Ugye van az a mondás: ki kardot ránt, kard által vész el...
Szóval agyilag kislány na játssza az agyát és akarjon nagylány lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!