Anya lánya közötti külső hasonlóság ? Szerencse vagy genetika?
#8 pont fordítva.
De nem trollkodom jobban szét a kérdést.
Ha a 12-13 cm olyan tökéletes lenne akkor nem lenne itt is napi 100 farokméretes kérdés vagy mint az eredeti kérdés, kis cicis kérdés. A női ideálisnak tartott méret női közvélemény szerint 16-18 cm. A világ átlag 13 cm amiben benne van a közel 2 milliárd Ázsiai. A magyar átlag 15-16cm
Nyilván genetika és "szerencse" hogy kinek mi jut. De mindketten örökölhettétek volna ugyanazt is, ez nem fogy el, szóval ez nem így működik.
Nálunk én nem örököltem anyám homokóra alakját, nekem valami egészen furcsa, amit nem tudtam még bekategorizálni, mert nem alma, nem háromszög, nem téglalap. Talán valami speciális körte lehet, de nekem valahol a csípőm meg a vállam a legszélesebb, fenekem és a mellem is kicsi. Szóval pont a homokóra ellentéte. Ez van, kár siránkozni azon hogy mennyivel jobbak vannak. Legalább te szeresd magad.
Amíg tini voltam én is sajnáltam, hogy nem örököltem anyukám kék szemét és hullámos haját, aztán megláttam magamban is a szépet. Felesleges ilyenek miatt bánkódni vagy irigykedni. A poén, hogy egyik fiam örökölte a kék szemet és mindkettőnek hullámos a haja. :)
Amúgy igen, genetika. A húgodnak ezt dobta a gép, neked azt. Lehet hosszabb távon te jártál jobban, ismerek olyan lányt, aki azért feküdt kés alá, hogy kisebbek legyenek a mellei, mert már állandóan fájt a háta.
13, fordított háromszög alkatnak nevezik, nincs köze a körtéhez.
A körte kicsi váll, széles csípő.
Én apám mellét örököltem 🤣
Nálunk is női ágon nagymellűek, de hárman vagyunk lány tesók és csak a legkisebbé nagy. A másik tesómé még az enyémnél is kisebb volt, de ő vett magának. Aztán meg szült. Az enyém is nőtt, ahogy híztam(fiatalon nagyon vékonyak voltunk), meg elkezdtem "asszonyosodni". Most így szülés előtt elég nagy lett, de csak abból látom, hogy a terhesség előtti melltartóim nem jók rám.
A kis farkú pasinak meg üzenem, hogy nem a farka miatt nincs nője. Amíg jobban akarjátok tudni, mit akar a nő, addig nem is lesz. Tök jól leírták itt a nők, hogy mi újság farok téren, de nem, mert ti tudjátok, hogy nem úgy van🙄 (A legjobb szexuális élményem a legkisebb farkú pasimmal volt és nem azért, mert a kis farkat szeretem. Nem f@szt választunk, hanem pasit. Mikor kiderül, mekkora, már az számít, tudja-e használni.) De ha te úgy csajozol, szia, meghívhatlak kólára? 10 centis a farkam. Akkor ne csodálkozz, hogy nem jön össze. De NEM a méret miatt van!
Nincs kis mellem, de én nem örököltem a klasszikus nagy csöcsöket, amivel a családom nőtagjai átlagban rendelkeznek. (Mindkét felmenőm részéről.)
3 lányom van.
Ebből egyedül a középső hasonlít rám (bár a kamaszkor még odébb van.)
Viszont a legnagyobb (most 14 éves) lányom már most 80D melltartót hord.
(Nekem alapjáraton csak C-s.)
Szereti a lányod, hogy ekkora a melle? Iskolában nem bántják miatta? Sokan udvarolnak neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!