Van hasonlóság a vetélés és a vajúdás között?
Tavaly 7 hetesen a semmiből elkezdtem menszisen görcsölgetni, majd pedig barnázni. Rohantunk az ügyeletre, hazaküldtek, progeszteron, ha beindulna az erőteljes vérzés menjek vissza. A menszis görcsök jöttek mentek egésznap de csak enyhe barnázás volt mellettük. 3 nap telt el várakozással, egyre erősödtek a fájdalmak a végére már pokoliak voltak, amik végül összefüggővé váltak. Nem hasonlított a menszis görcsökhöz. Végül befektettek, ott a kórházban elkezdődött a "rendes" vérzés így nem vártak meg is műtöttek, de tágítót nem helyeztek fel mert ceruzányira kinyíltam.
Most 30 hetes kismama vagyok, ez a baba egészséges. Elgondolkodtam ha a vetélés ilyen sokáig elhúzódott és "csak" ceruzányira nyíltam ki akkora fájdalmakkal akkor mi lesz szüléskor. Szerintetek lehet összefüggés a 2 között vagy a szülés az teljesen más ütemben zajlik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!