Anyaként kamasz lányodnak első melltartó vásárlása?
Ha magamból indulok ki, sose kell majd neki, én is csak topot hordok. Azt meg azóta, hogy minimálisan duzzadni kezdett. Valamikor 13-14 fele.
Ezzel szemben a 3. osztályos tanszerlistán szerepel a tesinél, hogy top póló alá. Nyilván akinek kell, neki még nem.
Versenyszerűen sportol, a nagyobbakon látta, h mit hordanak. 11 körül volt, amikor az első sportos darabokat hazahordtam. Edzésre mindenképp jó, ha van, nem kell a pólóját húzgálni végig.
Azóta vettünk többfajta topot, azt hordja amihez kedve van, meg amilyen ruhát visel.
Pont most vettük a lányomnak az első darabokat. Ősszel lesz 13 éves, topot már 1-2 éve hord.
Még most is elég lenne a top, de zavarja, hogy átlátszik, ezért kérte hogy vegyünk.
Takkoban és Kikben vettünk vékony szivacsos, merevítő nélküli melltartókat, ez még a gyerek részlegen van, 65A méret.
11 éves koromra 75B-s melltartó kellett, de még akkor is inkább topban jártam, és abból is volt több. (Mondjuk egyetemistaként is inkább, de na...)
Anyum vette az első topot, de instrukciókat nem adott hozzá. Alig tudtam eldönteni reggel iskolába készülve, hogy a majó alá, vagy fölé vegyem. Lehettem egy ilyen 9 éves. XD
Nekem már alsóban kellett B kosár, szép melltartókat vett anyukám. Divatok ezek a bralette fazonok, meg a szivacs és merevito nélküli csipkés, szatén, fazonok, én totál ilyeneket vennék a lányomnak (ha esetleg nincs más kérése, mert mondjuk fiusabb).
Egyébként már onnantól teljesen kell, amikortól kéri. Mégha nincs neki, de takarni szeretné, akkor is, vagy mert másoknak van. Ez csak egy melltartó. Nyilván ha van is melle ahogy nekem is volt, akkor alap, borzasztóan kényelmetlen és fájni is tud pl tesin. Arra érdemes egy jó minőségű sportmelltarto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!