Hogy reagálnál rá, ha a fiának külföldi származású barátnője lenne?
Főleg német származású egy orosz dédpapával. Német a másik anyanyelve a magyar mellett, de beszél magyarul is. A fiaddal németül és magyarul is beszlnének, de főleg inkább németül.
Zavarna, hogy a fiad nem magyar párt talált magának?
Ha gyerekük lenne majd a távoli jövőben, akkor a gyerek is félvér lenne.
#10.
Sajnos de...
"Szerinted nem beszélem az anyanyelvem?"
Ezt nem írtam.
"A telefon mindent átír."
Ha valaki nem ír 100% helyesen azzal semmi gond. De ha nem képes azt a xart kikapcsolni, na az ciki.
"Sajnos de"????
Mi van?
Azt ugye tudod, hogy minden európai MIX?
Egyébként természetesen nem zavarna. Max. az, ha messzire költöznének, de az se megoldhatatlan.
Semmit.
Ha boldogok, szeretik és tisztelik egymást, örülnék neki.
Én kedvelem a németeket, beszélem a nyelvüket és éltem Németországban 8 hónapot, így én nagyon örülnék.
A titkos második életemben amúgy is ott élek 😁
Viccet félretéve a német nők általában rendezettek, tiszták, jól nevelik a gyerekeiket, ellátjak a háztartást és megadják a férjüknek a tiszteletet.
Szóval ez is szuper.
Az emberi faj már minden országban kevert.
Meg amúgy sem tartom fontosnak, hogy ki melyik országban született. Nem vagyok begyepesedett ,magyar csak magyarral szaporodhat, elvet valló. Sőt, a férjem is "félvér", és még csak nem is Magyarországon született. Tudod mit? Magyarországon nem sűrűn találni ilyen férfit, amilyen ő, úgyhogy legalább boldog lehetek mellette.
A fiad is boldog lehet, ha megtalálja bárkiben a párját. Legyen az bármilyen nemzetiségű. Én még biztatnám is, hogy ne ragadjon le országon belül a társkereséssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!