Mit fogtok csinálni a szünetben, ha rossz idő lesz?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam a köpönyeg.hu-n, hogy hét elejétől elromlik az idő. Valószínű, hogy hétfőn elutazunk - pár száz kilométerre - a temetőbe. De ott van még majdnem egy egész hét, és nem tudom, mit fogok csinálni.
Ti mit csináltok majd?
2010. okt. 30. 08:37
11/14 anonim válasza:
igazad van, de már késő lépni.
12/14 anonim válasza:
Hozzám feljön a barátom. :) Végre sikerült meggyőzni az édesanyját, hogy itt aludhasson. :)) hétfőn. már alig várom. :)
Ezenkívül, szerintem a többi napot vagy vele és a haverjaival töltöm, vagy itthon maradok. És édesanyámékkal csinálunk valami programot. :)
14/14 anonim válasza:
Nekünk nincs szünet(Erdély). Ma temető, délután ebéd. Most délelőtt rendberakom a szobám, és készülődök délutánra:D Ja meg még teljesen nem is tanultaam. xD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!