Hogy álltak a szüleid a szemöldök szedéshez?
Erősen tiltott volt. Nagyon formátlan és ritkás volt, kiszedtek a szobatarsaim, nagyon szép lett. Hazaértem és majdnem kitekerték a nyakam. A mostohaapám megvert miatta.
Ma már függetlenül élek, ugyanúgy kiszedem szépen magamnak, a lányomnak engedni fogom, megtanítom, hogyan kell, vagy ha szeretné, kozmetikushoz viszem.
Apám valamiért nagyon haragudott érte, pedig nekem is olyan volt, mint a 3#-nak, a nővéremet csúfolták is miatta, engem szerencsére nem. Na de apám kidobta a szemöldökcsipeszt, amit vettünk, mikor meglátta, hogy beleszedtünk. Anya meg elvitt kozmetikushoz, ahol a tesómé szép lett, az enyémet meg valahogy nagyon elbarmolták, annyival volt jobb, mint az eredeti, hogy nem ért össze, de semmi formája nem volt, csak két egyenes vonal. Akkor örültem neki, hogy legalább olyan, de visszanézve a képeket, te jó isten...
Én engedem majd a lányomnak, bár már most látszik, hogy nem örökölte a szemöldököm :D
Azt "tiltanám", hogy magának kiszedje. Egy életre el lehet rontani. Nem egy olyan barátnőm van, aki mai napig bohóc szemöldökkel él, mert annó túlszedte és nem dúsult vissza.
Profihoz elmehet kiszedetni. De egyébként manapság a dúsabb a divat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!