Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy álltak a szüleid a...

Hogy álltak a szüleid a szemöldök szedéshez?

Figyelt kérdés
Tiltani akarták/engedték?
jún. 5. 15:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Illetve te engednéd-e majd a gyerekednek.
jún. 5. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Engedték, sőt eleinte anyukám szedte nekem. Természetesen én is engedni fogom a gyermekemnek.
jún. 5. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Anyámat nem érdekelte, apám pedig elvitt kozmetikushoz, amikor meglátta hogy középen leborotváltam a szemöldököm. Nekem nagyon brutál vastag fekete összenőtt bosziszemöldököm van eredetileg, hófehér szeplős archoz, nagyon utáltam. 12 éves korom óta szedetem (vagyis már magamnak szedem).
jún. 5. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Illetve igen, engedem majd a lányomnak is, de az övé nem olyan mint az enyém szerencsére.
jún. 5. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Erősen tiltott volt. Nagyon formátlan és ritkás volt, kiszedtek a szobatarsaim, nagyon szép lett. Hazaértem és majdnem kitekerték a nyakam. A mostohaapám megvert miatta.

Ma már függetlenül élek, ugyanúgy kiszedem szépen magamnak, a lányomnak engedni fogom, megtanítom, hogyan kell, vagy ha szeretné, kozmetikushoz viszem.

jún. 5. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Apám valamiért nagyon haragudott érte, pedig nekem is olyan volt, mint a 3#-nak, a nővéremet csúfolták is miatta, engem szerencsére nem. Na de apám kidobta a szemöldökcsipeszt, amit vettünk, mikor meglátta, hogy beleszedtünk. Anya meg elvitt kozmetikushoz, ahol a tesómé szép lett, az enyémet meg valahogy nagyon elbarmolták, annyival volt jobb, mint az eredeti, hogy nem ért össze, de semmi formája nem volt, csak két egyenes vonal. Akkor örültem neki, hogy legalább olyan, de visszanézve a képeket, te jó isten...

Én engedem majd a lányomnak, bár már most látszik, hogy nem örökölte a szemöldököm :D

jún. 5. 15:33
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Sehogy, mert nem szedettem. Én nem hiszem, hogy támogatnám, mert fiú. De a tiltásnak meg nem látom értelmét kamasz korban, ennél sokkal súlyosabb dolgokat szeretnék csak tiltani, szóval csak csendben reménykedem, hogy nem jut eszébe olyan hülyeség, hogy pasiként szedesse.
jún. 5. 15:35
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Direkt rá akart beszélni, de rohadt időigényes, és sosincs kedvem hozzá.
jún. 5. 15:48
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Engedném.
jún. 5. 16:15
 10/13 anonim ***** válasza:
20%

Azt "tiltanám", hogy magának kiszedje. Egy életre el lehet rontani. Nem egy olyan barátnőm van, aki mai napig bohóc szemöldökkel él, mert annó túlszedte és nem dúsult vissza.

Profihoz elmehet kiszedetni. De egyébként manapság a dúsabb a divat.

jún. 5. 17:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!