Ez az izgulás/idegesség miatt lehet?
Arról lenne szó, hogy én most egy 8.-os lány vagyok.És hát ugye idén kell felvételiznem, egy elég jó iskolába akarok bekerülni ezért nagyon izgulok a felvételi miatt.Tavaly nagyon jól kezdtem az évet most meg a jegyeim pocsékok...alig eszek is.
Ezek azért lehetnek mert ideges vagyok a felvételi miatt?
Szerintem azért. Ne izgulj ennyire, hidd el, nem olyan borzasztó az egész, mint a tanárok mondják. Én 2 éve felvételiztem, és emlékszem, hogy nekünk is azt mondták, hogy ezen múlik az életed, csak jó jegyeid lehetnek, a felvételi nagyon nehéz stb. Nem volt igazuk, az osztályomból szinte mindenki bekerült oda, ahova akart, az ellenőrzőt se nézték át tüzetesen, hogy hol van egy rossz jegy.
Szóval: nyugi. Próbálj meg összehozni egy jó félévit, nézd meg, hogy a kiválasztott suliban melyik tantárgyakat nézik, és azokból legyél jó.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!