Hol tudnék minél több szülőt találni egy kérdőív kitöltésére?
Asszonysutyi csoport
Redditen tanulommagam, askhungary, meg biztos van valami anyukás csopi
1001 kérdőív kitöltős Facebook csoport van.
Többnyire szintén szakdolgozathoz kitőltőt keresők a kitöltők, de azért közöttük is van olyan, kinek már gyereke van.
Kis megjegyzés a kérdőív tartalmára tőlem:
- E-mail címet, telefonszámot, nevet, vagy bármilyen azonosításra alkalmas adatot nem kérünk kötelezően.
- Nincs olyan kérdés, hogy mennyi időt használja, csak hogy milyen gyakran.
- Én úgy tanultam, hogy a kor kérdésénél jobb, ha nem a kérdőívben csoportosítasz, hanem majd a számításoknál, mikor oda jutsz. Jobb, ha pontos életkort írnak be az emberek a válaszba.
- Az ok-okozati összefüggéseket pedig ne vedd biztosra, mikor semmi kísérleti bizonyítékod nincs rá (Tapasztaltál-e bármilyen negatív hatást a gyermeked viselkedésében a TikTok használata miatt?)
Én a videojátékokról csináltam hasonló témában kutatást. A valóság meg az, hogy nem feltétlenül az erőszakos játékok teszik erőszakossá a gyerekeket, hanem az erőszakos gyerekek inkább szeretnek az ilyen játékokkal játszani. Hasonlóan nem feltétlenül a játék oka a kevés barátnak, és a kimozdulás hiányának, hanem aki nem az a barátkozós típus, ikább játszik vagy más formában ül a képernyő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!