Szerelmes vagyok egy 38 éves férfiba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 18:03
11/14 anonim válasza:
De könyörgöm, írd már le hogy hány éves vagy!!?
13/14 anonim válasza:
szerintem kb 14 lehet,ha nem írja le,pedig már én is kérdeztem és különen is anonim az oldal...
14/14 anonim válasza:
Én is voltam így, mikor körülbelül annyi idős lehettem, mint te. Folyton csak a kiszemelt férfira gondoltam, azt gondoltam magamban, hogy mennyire érett vagyok, biztosan felfigyel rám, meg ilyesmik, de természetesen semmi ilyesmiről szó sem volt. Nem voltam érettebb a koromnál, nem figyelt fel rám, nem is vett észre, én meg vagy jó fél évig epekedtem utána, de persze egy szót sem beszéltünk soha. Aztán egyszercsak jött egy korombeli fiú, és abba "szerettem bele", ahogy az lenni szokott. Aztán egy másikba. Aztán valahogy elmúlt... :) 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!