Válaszoltok? 3 kérdés
lenne párkérdésem:
1,TI MIT VISZTEK MAGATOKKAL A fürdőszobába hamentek este?
2,vacsora után mentek?
3.ti hogy tanultok és mikor?
1, Semmit. Magam. (minden bent van)
2, Akkor eszek amikor akarok, de este 10 körül szoktam elmenni.
3,Suli után egyből (kivéve pénteken) és megírom a házit aztán megtanulom ha kell a szóbelit.
1. bugyit:D
2. én nem ugyanabban az időpontban eszek xD de általában előtte megyek:D
3. hazajövök a suliból általában eszek aztán kikészítem a könyveket füzeteket és megnézem h miből mi a házi vagy mit kell tanulni..és aztán elkezdem kb 1-2 óra
15/L
1.) Pizsamát, alsóneműt. A többi cucc ott van.
2.) Igen, elég korán szoktam vacsorázni (5-6 körül) és későn zuhanyozni (9-10 között).
3.) Hétköznap ha hazaérek, esetleg eszem, gépezem egy 15 percet és aztán. Ez általában olyan 5- fél 6 körül van, szerdán korábban érek haza, akkor 4 körül. Hétvégén vasárnap délután. Nincs konkrét tanulási módszerem, attól függ miről van szó. Ha olyan tárgy, amit szeretek és értek is (irodalom, töri, földrajz), akkor elolvasom ahányszor kell, és ennyi. Magolósakat (biosz, kémia) pedig szintén igyekszem így tanulni amíg értem, ha már nem, akkor megtanulom fejből és kész (szerencsére ez viszonylag ritkán szükséges). Ha úgy érzem nem tudom, vagy különösen készülök (pl. felelni szeretnék), akkor felmondom utána hangosan). Gyakorlati tárgyakat (matek, fizika) nem szoktam tanulni, esetleg gyakorolni dolgozat előtt.
1) A fürdőbe csak egy törölközőt viszek magammal meg magamat. :D Ha befejeztem magamra fogom a törölközőt és a szobámba száradok meg és stb stb.
2)Én már 6ó után nem eszek, szóval a legkésőbb 5ig eszek, nekem az a vacsora.Az ritkán van,hogy együtt együnk, mivel az anyuval ketten vagyunk itthon.
3) Én 3-ra már általában itthon vagyok az utazások miatt.Hazajövök, pihenek : gépezés, alvás, beszélgetek anyuval.Megcsinálom az írásbelit, majd elmegyek futni.Ha onnan is hazajöttem megtanulom a szóbelit és majd csak azután megyek gépezni, majd fürdeni.
Ennyi :)
1. Terülközőt és papucsot, a hajam már a szobámban felfogom, ha nem mosok hajat. Ha végzek, én is törülküzőbe csavarva bemegyek a szobámba, és felöltözök.
2. Akkor megyek amikor akarok, és ha nincs bent senki
3. hazajövök a suliból, eszek, picit pihenek, vagy azt sem, és tanulok, kb. 1-2 órát, először írásbeli, majd szóbelit tanulok, ennyi :)
14/L
1. Mivel mindenem bent van, semmit.
2.Igen.
3.Hazajövök 14:30 vagy 15:30-kor, ebédelek, aztán azonnal nekiállok, és örülök, ha fél nyolcra befejezem, pedig nem vagyok lassú.Ha tehát van még idő, elmegyek kocogni, aztán vissza, mert ez még csak az írásbeli volt, most jön a tanulás a törci-földrajz-biosz satöbbi tantárgyakból.A főtantárgyak szerencsére mennek, kivéva a hülye románt.
1.: bugyit, pizsit, szemüvegtörlőt, többi ott van
2.: igen, vacsora után szoktam
3.: általában hazaesek olyan fél 3kor akkor ebéd, pihi/barátnők/rock-suli, tanulás, vacsi, fürdés. Mivel nem olyan elvetemültek a tanáraim, általában matekból 1-2 feladatot adnak, németből is és angolból is. a többi tantárgyból pedig csak el kell olvasni az órai aníagot még párszor.
12,5/L
1. Én csak pizsamát viszek magammal, a többi cuccom (törcsi, papucs stb.) bent van a fürdőbe. (:
2. Hát...legtöbbször vacsi után megyek, mert utána nem szeretek rohangálni fogat mosni. xĐ
3. Suli után hazajövök, pihi/séta/ha kell segítek anyunak/sz.gép stb. ez kb. 1 óra aztán olyan 6-ig tanulás. Elősször megcsinálom az írásbelit aztán a könnyebbeket átolvasom és a magolósakat (földrajz, kémia) megtanulom. =)
1.pizsit(minden más bennvan a fürdőszobába)
2.nem szoktam vacsorázni(max egy gyümölcs este 10kor)
3.hétköznap :átlagos napra készülve max 1 órát tanulok,ha dolgozatot irunk akkor 2-3 órát
hétvégén :csak vasárnap du. szoktam tanulni(4,5 átlag)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!