Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet, hogy őrült vagyok, de...

Lehet, hogy őrült vagyok, de kiváncsi. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Beakarok lépni az alvilágba. Mm. nem olyan mélyen, csak kicsit belenézni, hogy mivan, megakarok ismerni dílereket, szekta tagokat, meg ilyeneket. Nem vagyok rossz ember csak kiváncsi. Hol "keressem" őket? Szóval hol kezdjem, mit csináljak stb... Nem leoltani kell, hülye vagyok tudom, de érdekel.
2010. okt. 27. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

Legyél politikus... XD

Viccet félretéve, bekukkantani csak filmeken tudsz.

Ha bekerülsz ott maradsz. Ez van. Ne legyél hülye.

2010. okt. 28. 11:34
 12/21 anonim válasza:
Engem is érdekelnek ezek a dolgok. De nem mélyen csak bizonyos dolgok miatt.
2010. okt. 28. 19:41
 13/21 anonim válasza:

Ha érdekel ez a dolog akkor olvasd ezt végig, elég érdekes dolgok történtek itt M.o-n

[link]

2010. okt. 28. 19:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Nemtom hányasnak írom h lány vagyok, nem srác:)
2010. okt. 28. 20:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy lány vagy.

Akkor sztornó minden, amit eddig írtam.

Fizikai képtelenség, hogy bekerülj komolyabb körökbe, csakis k*rvaként, de akkor meg sose jutsz el olyan szintre, hogy akár a legpitibb dologba is beleszólhass.

2010. okt. 29. 16:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem inkább egy helyesírási klubba kellene belépned az alvilág helyett? Az alvilágba semmi, de semmi értelme betérni!

Nézz inkább jóindulatú filmeket, amik nagyon vagányak!

2010. okt. 29. 18:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
hát lányként max. ribanc lehetsz..
2010. okt. 30. 00:01
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem beleszolni akarok hanem csak ismerni.
2010. okt. 30. 21:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye, én is mindig hasonlókat akartam :D

De egyelőre max könyveket olvasok erről.

2010. okt. 31. 23:28
 20/21 anonim ***** válasza:

sziia. egész kicsi korom óta bele akartam kerülni ebbe a világba én is. amikor óvódás voltam mindenki hercegnő szeretett volna lenni én pedig a maffiafőnök nője... idén nagyon nagy változás történt az eddigi életemben, és belecsöppentem a városkánk drogügyleteibe. lányként tényleg nem szólhatok bele semmibe,nem érintkezhetek nagy emberekkel, de mindent tudok ami történik. ez nem maffia csak simán drog piac. a maffia sem az aluljárókban tevékenykedik. ez nagyon hülye ötlet, hogy oda menj éjjel ismerkedni... azt akarod hogy agyonverjenek?

ha konkrétumok érdekelnek dobj egy e-mailt az msn címeddel és mesélek neked szívesen. az e-mail címem a.lauraa@freemail.hu

várom hogy írj!

16 leszek februárban..légyszi írd meg a korodat Te is! :)

2010. nov. 8. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!