Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet, hogy őrült vagyok, de...

Lehet, hogy őrült vagyok, de kiváncsi. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Beakarok lépni az alvilágba. Mm. nem olyan mélyen, csak kicsit belenézni, hogy mivan, megakarok ismerni dílereket, szekta tagokat, meg ilyeneket. Nem vagyok rossz ember csak kiváncsi. Hol "keressem" őket? Szóval hol kezdjem, mit csináljak stb... Nem leoltani kell, hülye vagyok tudom, de érdekel.
2010. okt. 27. 20:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%
a google mindig a barátod
2010. okt. 27. 20:36
 2/21 A kérdező kommentje:
Lehet h én kerestem rosszul, de semmi hasznos infót nem találtam eddigxd
2010. okt. 27. 20:37
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Bocs az offér de szerintem ha egyszer oda sikerül bekukkantanod nem hiszem hogy könnyen ki lehet mászni belőle remélem érted mire akarok kitérni...
2010. okt. 27. 20:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Értem persze, tudom is csak hülyén fogalmazok.. :D De lényeg h adjatok léci ötleteket.
2010. okt. 27. 20:49
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Ha be akarsz lépni, menj le egy aluljáróba éjszaka, és barátkozz drogosokkal, előbb utóbb dílerekbe is botlassz, aztán bűnözőkbe, szóval szépen lejjebb lehet jutni. De hogy ez mire jó, azt nem tudom. Nem véletlenül nem vagy ilyen társaságban, nem vagy oda való. Ebbe vagy beleszületik az ember, vagy ilyen társaságba keveredik személyisége miatt már tinédzser korában. De így bekerülni nem lehet, hogy na akkor én most az alvilág tagja leszek. Valami klassz filmet láttál, vagy mi? :)
2010. okt. 27. 21:04
 6/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem nem filmet láttam és már nagyon de nagyon régóta vonz a dolog, De túl jó társaságba vagyok és kiakarok tőrni nem nekem való... Vannak drogos barátaim, de ők mások. Ismerek 1 dílert is, de nem azok akikkel ismerkednék mert ők máshogy ismernek ezt nem tudom megmagyarázni.:D. Jaja az aluljáró jó ötlet köszi.
2010. okt. 27. 21:08
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Dobj egy privátot, ott mesélhetek ezt-azt.
2010. okt. 27. 22:26
 8/21 anonim ***** válasza:
Atya ég...na jó te tudod...de azt is tudd akkor,hogy az életessel játszol!Merész vállalkozás,mert oda könnyű bejutni csak kimászni nehéz...nem hiába hal bele sok ember (nem konkrétan az ottani emberekbe,hanem az ottani életbe,azokba amik ott zajlanak!),nem gyereknek való és erre tényleg születni kell!Zűrös az utca és ha látják,hogy te vagy a gyengébb...egyszerűen kicsinálnak!Azért gondold meg!Hány éves vagy?
2010. okt. 28. 05:24
 9/21 A kérdező kommentje:
Fiatal, de még nem is akarok neki esni,cssak idővel szépen fokozatosan. És nem elkényeztetett hülye gyerek vagyok hanem szimplán egy kiváncsi hülye XD
2010. okt. 28. 11:09
 10/21 anonim ***** válasza:
39%

Srác, ha te magad nem leszel bűnöző, akkor sose fognak elfogadni ilyen körökben.

Amúgy is maximum a legalja népséghez tudnál közel kerülni (csicska kis drog elosztók, akik 0,5-re hígítják a füvet és árulják a szétszívott agyú barmoknak meg kisstílű piti zsebesekhez / cigányokhoz). Ők viszont ha nem látják rajtad, hogy "kemény" vagy akkor élőhúsként fognak kezelni, ugyan úgy lehúznak, kirabolnak, átvernek, mint bárki mást.

A szervezett alvilág nem úgy működik, mint hollywoodba, hogy összeszednek egy tökös csávót az utcáról, elviszik a sebhelyesarú főnökhöz és ha állja a sarat akkor beveszik a bandába. A politikai csatározások kispályás menetek ezekhez az ügyletekhez képest. Ha a másik nem profitál abból, hogy te ott vagy akkor neked nem kell ott lenned. És ha ezek után is túrod magad akkor még ki is csinálnak.

2010. okt. 28. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!