15 éves lány éjfél után fesztiválon bulizhat?
Hol láttál te ilyen példát? 😅
Az én környezetemben normális családok vannak.
A fesztivál sokaknak még mindig a zenéről, koncertekről szól, nem pedig a félájult bulizásról.
Van gyerekem, 16 volt tavaly, az egyik kedvenc előadója volt a Szigeten. Mehetett a barátnőivel.
Én a tiktok előtti időkben nőttem fel, de én sem akartam buszvezető meg kőműves lenni ettől függetlenül sem.
A szülői "tekintély" szerintem amúgy is elavult dolog, a gyereknek azért kell szót fogadnia és megbíznia a szülőben, mert megtanulta a korábbi években, hogy a szülője szavahihető, megbízható, kiszámítható, nem azért, mert főnöke vagy uralkodója vagy bármilyen szempontból felette álló valaki. Szerintem, nyilván másnak lehet más véleménye, de én nem tartom célravezetőnek a diktatorikus nevelést sem kamaszkorban, sem semmmikor. Már csak azért sem, mert engem így próbáltak nevelni, és hát, inkább hátrányát láttam, mint mást. Vagy hát, nézőpont kérdése, hazudni azóta is profin tudok, bár nem szoktam alkalmazni ezt a képességem. A saját gyerekeimnél szeretném elkerülni, hogy ez legyen az alap. És azért az, hogy nem pofozom meg a gyerekeimet semmikor sem(!), az nem jelenti azt, hogy nevelve sincsenek. Szerencsére az embernek ennél több eszköz áll rendelkezésére, hogy egy oldalra állítsa a szülőt és a gyereket.
Te most azért írtad ki ezt a kérdést, hogy szidhasd a fiatalokat?
Fogadok se te nem vagy érintett korosztály, sem a gyereked. Te egy gyerek nélküli, karót nyelt macskajancsi vagy, aki tudatt alatt irigyli a fiatalok életvidámságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!