Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, amikor egy 15 éves lány pénzért akar instagram "követőket" venni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 20:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Az a véleményem, hogy súlyos önértékelési zavara van, ha ahhoz,hogy normálisan tudjon működni,mások (hamis,pénzért vett) elismerésére van szüksége.

Külső kényszeres, úgy mondja a pszichológia. Nincs rendben önmagával,ezért kívülről, másoktól várja a megerősítést.

2024. márc. 30. 21:05
 2/15 A kérdező kommentje:
És mit csinálnál vele, ha a te gyereked lenne?
2024. márc. 30. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Elbeszélgetnék vele az igazán fontos dolgokról. És arról, hogy miért érzi úgy,hogy erre szüksége van. Ha a "barátai", osztálytársai előtt akar villogni,és így akar beilleszkedni, akkor igazán sekélyes társaság veszi körbe.
2024. márc. 30. 21:31
 4/15 A kérdező kommentje:

A válasz erre az volt, hogy "mert a többiek is ezt csinálják az osztályban".

Egyszerűen nem tudom hogy süllyedtünk idáig. 😰

2024. márc. 30. 21:37
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Háát..kamasz. Be akar illeszkedni,gondolom. Nehéz ügy. Amíg nem tud nemet mondani,mert akkor kiesik a körből..Normálisabb osztálytársa nincsen?
2024. márc. 30. 21:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem sok normális osztálytarsa van. Valószínűleg egy kettő csinálja ezt, de őszintén szólva, teljesen sokkot kaptam, mert a saját gyeremrol nem feltételeztem, hogy ilyesmi egyáltalán eszébe jut. Úgy, hogy ő egyáltalán nem is aktív ezen a felületen, egy kép, bejegyzés, stb. semmi nincs az oldalán.
2024. márc. 30. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem el akar adni valamit. Egyébként engem annyira nem zaklatna fel. Bár azon aggódnék ha egy képe sincs fent és így is követőket akar venni, minek?
2024. márc. 30. 23:37
 8/15 A kérdező kommentje:

Mert neki kicsit kevesebb van, mint az átlagnak. 🤔 (mondjuk 30 fővel kb.)

De így is 100 fölött. Nem értem, ez miért olyan fontos.

2024. márc. 30. 23:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Nem akarok ebben a világban élni.
2024. márc. 31. 09:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
De ha egy képe sincs fent, nyilván nem lesz követője, mert nincs mit követni.
2024. márc. 31. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!