Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd 13 éves lányodat...

Elengednéd 13 éves lányodat barátnővel B7-be?

Figyelt kérdés
Megasztár klubkoncert van keddenként és jövőhéten szünet.20:00-kor kezdődik
2010. okt. 27. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
El.
2010. okt. 27. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Megasztárra szerintem elmehet, a célközönségét amúgy is nagy részben a 16 alattiak teszik ki.

Mondjuk a B7 nekem nem túl szimpi, de ha koncert lesz, akkor végül is a helyszín mindegy.

2010. okt. 27. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
csak ha megy vele nagykorú ki tudja kik kötnek beléjük! akik vigyáznak rájuk!
2010. okt. 27. 20:26
 4/9 A kérdező kommentje:
És kb.meddig?
2010. okt. 27. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, 13 éveset csak felnőtt/nagykorú felügyelettel, és akkor is max. 10-ig. Egyedül (hasonló korú barátnővel) is csak akkor, ha a szülők mennek értük, és akkor is max. 10-ig.
2010. okt. 27. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Én semmiképp.félre ne érts,nem "nagyi"vagyok,31 múltam,7 hónapos a kislányom.csak én elég sokat jártam oda még 2 éve,és hiába volt bármilyen korán kezdődő rendezvény,a társaság egészen egyszerűen nem alkalmas arra,hogy bármi jó süljön ki egy 13 éves kislány számára.elvégre disco!!!!!
2010. okt. 27. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

16 éves koráig semmi esetre sem. én sem vagyok "nagyi" 19 éves vagyok, egy hónapja anyuka.

Lesz még ideje bulizni, ha elég érett ahoz.

13évesen... te jó ég. Én a barátnőimhez délután is csak két órára mehettem el, és meg is értem...

Egy 13 éves nyolckor már legyen otthon! Ne akkor menjen el!

2010. okt. 28. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Megengednem ha menne veluk idosebb (pl testver) aki vigyaz rajuk.Discoba SOHA, de egy ilyen koncertre elengednem.

Termeszetesen vinnem oket kocsival es mennek is ertuk.

Meg az is lehet en is mennek ;)

Termeszetesen nem lognek rajtuk!!Baratnokkel mennek es en is buliznek.

26 eves anyuka

2010. okt. 28. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok.Úgy mehetne hogy apa és/vagy anya elviszi őket,és ott van,szóval távolabb,de azért felügyelet alatt.Nagyon korai még,semmi keresnivalója nincs egyedül egy discoban.
2010. okt. 29. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!