Szülőként mennyire akarnál beleszólni a kamasz gyereked szerelmi ügyeibe?
Adott egy lány, aki jól teljesít az iskolában, gimi mellett versenyszerűen sportol, 3. nyelvből készül épp nyelvvizsgára. Nincs rá panasz, a tanárai szeretik, megmérettetéseken jól teljesít.
Ha nem romlanának az eredményei, beleszólnál, hogy a szabadidejét mivel/kivel tölti?
(17 éves)
#7 vagyok.
Lepontoztak, de így legyen ötösöm a lottón! :-)))))
Hát, fura ízlésed van. Az még nekem is öreg lenne, pedig 42 vagyok.
Jó, 17 évesen nekem is 30éves pasim volt, de én még mindig a 30 éveseket szeretem, nem az aszott papikat😂
Legjobb családokban is megesik... :D
Viccet félretéve, sosem buktam idősebb pasikra, tavaly nyáron nekem még az egyetemista is öreg volt.
Egy iskolatársamat meggyilkolta a "pasija". Aki egyetemi tanár volt.
Nem tudtak a szülei a kapcsolatról, csak mikor előkerült a lányuk egy szemeteszsákban.
Én inkább elkezdenék egy terápiát az apakomplexussal kapcsolatban.
Nekem is az volt de nekem legalább csak 2x olyan idős volt a pasas. Így utolag eléggé sajnálom a rá pazarolt éveket.
De persze a hormonjaid az egekben, neked van a legjobb tested, ellenállhatatkan vagy, a legkülönlegesebb lány, előtted az élet..
Úgyhogy TÖKMINDEGY MIT MONDUNK ITT NEKED!
Hozzád képest mind szarjankók vagyunk!
Márcsak azért tudom, mert én is voltam 17.
Menj nyugodtan és tedd tönkre az életed a magad módján.
Sokkal többet tud nyújtani, mint egy korombeli srác (aki ugyanúgy meggyilkolhat, ez nem életkor specifikus dolog🥲).
25-28 éves koromra külföldön tervezek már élni, nem hiszem, hogy ott bárki tudni fogja, én Pesten 17-18 évesen miket csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!