Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Máshol is iskolás gyereked...

Máshol is iskolás gyereked lazán öltözködik?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy állandóan azt mondogatják nekem jó ez így melegük van, persze állandóan folyik az orra mind a kettőnek, sulis társaiknak meg főleg.

Ti ebben a tekintetben beleszólnátok az öltözködésükbe? 13-14 évesek fiú lány. Értelemszerűen eddig rájuk hagytam.

márc. 21. 13:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Boka az kinn van :)
márc. 21. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit érsz el vele, ha elmegy otthonról nyakig beöltözve, aztán félúton a fele cuccot leszedi magáról. Ennyi idősen én is kiteleltem sportcipőbe meg kiskabátban, aztán majd idővel változik ez is, eljön az idő, mikor a kényelem előrébb való lesz, mint a divat. Hagyd rájuk.
márc. 21. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy réteggel kevesebb a ruha rajtuk, mint rajtam. De szerintem elég nagyok már hozzá, hogy érezzék, hogy jól érzik-e magukat. Anyósom sipákol folyton, hogy úristen, de vékonyan vannak ezek a gyerekek öltözve!!! Épp elég őt lepisszegni. :P
márc. 21. 14:37
 14/20 A kérdező kommentje:
12 épp azt mondja így a kényelmes jó nagy kapucnis pulcsik tényleg azok, meg ezek a sportcipők Nike stb én is ezeket hordom télen
márc. 21. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

4

Mikor 7.-es körül voltam, volt egy egy évvel kisebb csaj, aki kora tavasszal rövidujjú pólóban hógolyózott. Az osztálytársai téli kabátban fagytak meg, én egy közepes kabátban elvoltam, s ő is totál elvolt úgy ahogy volt.

Gimiben nálunk a fiúk a 2 centis hóban, rövidnadrágban s egy éppen hátra felvett kabátban vígan fociztak az udvaron, mert nem volt tornatermünk.

Koliban sokszor nem volt melegvíz. Az elsőször zuhanyzót mindig kérdeztük, hogy most meleg-e, vagy jobb ha várunk, hogy legyen meleg. A szobatáraim egy idő után tudták, hogy ami nekem még elmegy, s bár hajat már nem mosnék benne, de sima zuhanyra még jó, abba ők belefagynak, így jobb ha várnak.

Huszonévesen a barátom családjával s még pár ismerőssem kártyáztunk a kinti teraszon éjszakába nyúlóan. Ők szépen szállingóztak be felöltözni. Hosszú melegítőnadrág, kardigán, zokni, rendes cipő, stb. Ami rajtam volt: egy leggings, egy ujjatlan blúz, meg egy tangapapucs. S ez úgy éjjel 1-2-ig. Azóta mindig téma, hogy mikor ők fáznak, az "nálunk még strand idő". :D (van jópárszáz km távolság, s én hegyek közt is nőttem fel).

Stb.

Szóval nem, nemigazán akarom azt felülírni, hogy más mit érez, hogy mikor fázik, mikor van melege, stb.

márc. 21. 14:40
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
A 14 éves lányom pont az ellenkezője. Télikabát, vastag pulóver, téli csizma, és mindjárt március vége. Nekem meg ez a fura.
márc. 21. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek is ilyenek, bár ők már 16 évesek. Ikrek, egy fiú és egy lány. A fiam a tipikus télen is térdnadrágos-pulcsis gyerek. A lányom szintén nem egy fázós típus. Öltözködésben a fiúsabb korszakát éli, fekete térdnadrág, fekete oversized póló, esetleg rá egy sötét kapucnis pulcsi, ebben a hónapban már ő is általában így járt a suliba. Viszont ők nem szoktak betegek lenni ennek ellenére. Igaz, volt kitől örökölniük, mert én is elvagyok pólóban, amikor még mások kabátot hordanak (mint pl. most), a férjem pedig szintén rövidnadrágban jön-megy már ilyenkor :D
márc. 25. 08:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor pulcsi fölé a lányod sem vesz kabátot? Enyém sem vett múlt héten..
márc. 25. 08:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vesz kabátot már.
márc. 25. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
69%
Simán rövidgatyát vettem ma fel
márc. 26. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!