Máshol is iskolás gyereked lazán öltözködik?
Úgy értem hogy állandóan azt mondogatják nekem jó ez így melegük van, persze állandóan folyik az orra mind a kettőnek, sulis társaiknak meg főleg.
Ti ebben a tekintetben beleszólnátok az öltözködésükbe? 13-14 évesek fiú lány. Értelemszerűen eddig rájuk hagytam.
4
Mikor 7.-es körül voltam, volt egy egy évvel kisebb csaj, aki kora tavasszal rövidujjú pólóban hógolyózott. Az osztálytársai téli kabátban fagytak meg, én egy közepes kabátban elvoltam, s ő is totál elvolt úgy ahogy volt.
Gimiben nálunk a fiúk a 2 centis hóban, rövidnadrágban s egy éppen hátra felvett kabátban vígan fociztak az udvaron, mert nem volt tornatermünk.
Koliban sokszor nem volt melegvíz. Az elsőször zuhanyzót mindig kérdeztük, hogy most meleg-e, vagy jobb ha várunk, hogy legyen meleg. A szobatáraim egy idő után tudták, hogy ami nekem még elmegy, s bár hajat már nem mosnék benne, de sima zuhanyra még jó, abba ők belefagynak, így jobb ha várnak.
Huszonévesen a barátom családjával s még pár ismerőssem kártyáztunk a kinti teraszon éjszakába nyúlóan. Ők szépen szállingóztak be felöltözni. Hosszú melegítőnadrág, kardigán, zokni, rendes cipő, stb. Ami rajtam volt: egy leggings, egy ujjatlan blúz, meg egy tangapapucs. S ez úgy éjjel 1-2-ig. Azóta mindig téma, hogy mikor ők fáznak, az "nálunk még strand idő". :D (van jópárszáz km távolság, s én hegyek közt is nőttem fel).
Stb.
Szóval nem, nemigazán akarom azt felülírni, hogy más mit érez, hogy mikor fázik, mikor van melege, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!