Máshol is iskolás gyereked lazán öltözködik?
Úgy értem hogy állandóan azt mondogatják nekem jó ez így melegük van, persze állandóan folyik az orra mind a kettőnek, sulis társaiknak meg főleg.
Ti ebben a tekintetben beleszólnátok az öltözködésükbe? 13-14 évesek fiú lány. Értelemszerűen eddig rájuk hagytam.
Figyu, egész iskolás koromban úgy fel voltam öltöztetve, mint aki az Antarktiszra készül. Ősztől tavaszik folyamatosan taknyoltam, pár hetes kihagyásokkal meg köhögtem.
Aztán elkerültem egyetemre s 3 év alatt volt egy mandulagyulladásom s egy gyengébb, max 2 hét hosszú taknyolásom.
Biztos azért, mert ahogy anyám nem láttot, többet nem vettem fel sapkát, majót, harisnyát meg sálat.
Véletlenül sem azért, mert egyetemen nem voltam napi 8 órát egy zsúfolt teremben 30 másik emberrel egész nap. Így meg a kórokozók nemigazán tudtak terjedni...
Túl lazán :D
Igyekszem több rétegre buzdítani, mert a legfelső réteg úgyis repül, és úgy talán jó lesz.
Az a baj, ha megizzad(sok a sport a suliban), levetkőzve egyből megy ki az udvarra,még 5 fokban is, 2 nap múlva meg köhög. Az nem vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!