Hány évesen volt először barátod/barátnőd?
Figyelt kérdés
És a szülők,hogy reagáltak:D?
Kort és nemet is.
2010. okt. 25. 13:50
21/33 anonim válasza:
12 éves vagyok, és pár nap mulva lesz, hogy egy hónapja van barátom. Nálunk puszi volt+ ölelés, stb.:)
22/33 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Anyum tudja ő nem szólt bele, apumat meg nem nagyon izgatta:"D
12/L
23/33 anonim válasza:
13 évesen volt először, akkor majdnem 1 évig voltunk együtt a barátommal.Aztán közben volt 1-2 rövidebb, de most újrakezdtük az elsővel, 9 hónapja vagyunk együtt.
24/33 anonim válasza:
12 évesen de igazából ez olyan semmilyen járás volt.Ja és kemény 2,5 hónapig tartott :)
14,5/L
25/33 anonim válasza:
En 12evs voltam miko abarat nomel 1ev 4 honapot jarunk anyunek nem mondtak semit csak anyit hogy vigyazak...
26/33 anonim válasza:
Háát nem tudom hogy barátomnak lehet-e nevezni, nem járunk kézen fogva, nem mondtuk ki hogy járunk csak hát bókolunk egymásnak együtt megyünk haza néha egy kis flört.. meg hát egyszer odaadta kabátját mert fáztam :)Remélem lesz belőle valami, anyukámnak elmondtam apukám csak azt tudja hogy nagyon jó haverok vagyunk :P
12,5/L
27/33 anonim válasza:
Érdekes, azért a fiúk és a jó pár évvel ezelőtti fiatalok sokkal később kezdték mint a mostaniak. Én 13,5 éves vagyok és lány. Nekem még nem volt, pedig mindenki mászna rám, de én nem hagyom, nekem nem -azért vagyunk együtt mert menővagy- gondolkodású fiú kell. És nem vagyok beképzelt, csak az összes barátnőm szerint ez jár a fejükben, és szerintem is. Most ugyan beszélgetek egy fiúval ő 17 éves, de ő nem olyan mint a többi... :D
30/33 A kérdező kommentje:
Te nem akartad, nem engedték,vagy nem akart senki sem járni veled?
2010. nov. 7. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!