Főleg szülöket kérdezzek, de bárki válaszolhat.13 éves nuko pasizás miért?
Ez hülyeség, hogy ne mondja el a szüleinek, mert úgyse engednék. Akinek nem engedik a szülei, az vagy azért van, mert a gyerek nem elég megbízható, vagy azért, mert nem ismerik eléggé a gyereket (esetleg mindkettő). Mindkettőn segítene, ha a gyerek őszintén elbeszélgetne a szüleivel és elmondana mindent. Talán akkor jobban megismerkedik az anyuka a saját gyerekével, és még bízni is fog bene, ha látja, hogy nem titkolózik, nem hazudozik.
Az is hülyeség, hogy beszélgethetnek, találkozhatnak, de nem járhatnak. Ilyen korban normális gyerekeknél, akik szeretik egymást a találkozgatásból+beszélgetésből áll a "járás", nem többől.
Amúgy a szüleim szerint elég érett vok a koromhoz képest.:P
Na, jön már a szokásos tini szöveg :D Tudjuk, hogy minden tizenéves érettebb a koránál. A szüleid nem tarthatnak annyira érettnek, ha még azt is megtiltják, hogy barátod legyen...
emberek, én [lehet tévesen], de azt szűrtem le, hogy nálatok kb 17 éves korig a gyerek csak suliba jár [vagyis tanul], eszik, meg alszik? ennyi? nem lehet élete?
szerintem nem a legjobb a szülőktől hogy eltiltanak... egyik barátnőmet is nagyon tiltják a pasiktól, és ezért kb 1 évig olyan szinten volt r*b@nc, volt egyszer 2 pasija volt egyszerre. pláne akkor ne tiltsanak, ha jön az a bizonyos lázadó korszak.
le lehet pontozni, én csak írtam amit gondoltam.
14/L
14/L,én felpontoztalak sztm tök igazad van!! (:
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!