154cm-hez mennyi egy lány ideális test súlya?
Figyelt kérdés
febr. 4. 11:34
2/10 anonim válasza:
Hány éves gyerek? Mert nem mindegy, hogy 9 vagy 16.
3/10 anonim válasza:
Felnőttként 155 centihez 53 kiló vagyok, de 18 éves koromig 45 voltam.
5/10 anonim válasza:
53-54? Az rengeteg, pláne egy gyereknek. 40 körül.
6/10 Senior Séf válasza:
A feleségem 48 kg. Remekül néz ki.
7/10 anonim válasza:
5-ös, egy 16 év körüli "gyereknek" miért lenne sok az 53 kiló, amikor maholnap nő?
A 40 az kórosan sovány, és kórházban a helye.
155 centi magas barátnőm, 52 kiló, teljesen arányos fiatal nő.
De volt az iskolavédőnő gyakorlaton egy lány 42 kilóval, őt a gyerekorvos azonnal utalta további vizsgálatokra, mert 17 évesen ez a súly rettentően egészségtelen.
8/10 anonim válasza:
7, ez már azért erősen a paci túloldala.
18 évesen 158 centihez 42 kiló voltam. Senki az égvilágon nem akart sehova továbbutalni, makkegészséges voltam.
9/10 anonim válasza:
154 cmhez egy felnőtt nőnek 45-48 a normál. De itt lányt írtak, aki sanszosan 10 év körüli lehet, mert relatíve kevés az ilyen alacsony nő.
10/10 anonim válasza:
Tudom, nem tökéletes rendszer a BMI, de aszerint 43-58 kiló között normál tartományban van egy ilyen magas lány.
Azért is nagy a szórás, mert nem mindegy hogy milyen az illető testzsírszázaléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!