Szerintetek mennyi''ideális, , korkülönbség?
Szerintem az ideális 3-4 év. Ismerősökön úgy látom, hogy ahol ennél kisebb a korkülönbség, ott nagyon nehezen bír anyuka a két kicsivel. A "jól eljátszanak majd együtt" úgyse feltétlenül állja meg a helyét. Például köztem és a bátyám között kicsi a korkülönbség, de sose jöttünk ki, a húgom és köztem 4 év van, vele viszont remek a kapcsolatom. Unokatesóinknál hasonló a helyzet.
Mondjuk a mi gyerekeink között én 4-5 évet szeretnék hagyni. Most itthon vagyok még a lányommal, de vissza szeretnék menni dolgozni pár évet, mielőtt vállaljuk a testvért. A férjem viszont már akkor tervezte a következőt, amikor terhes voltam a lányunkkal, ő nem szeretne sokat várni. Majd meglátjuk, hogyan alakul.
Szia!
Fiam 4es fel eves lanyom 2 honapos!
3 evet akartunk (csaszaros is voltam sok komplikacioval), de 3szor veteltem tavaly.
semmit se csinalnek maskepp! Ahogy varta a hugat, ahogy ajandekot vett neki a szuletesere (gyurumet javittatuk az ekszeresznel, latta a fulbevalokat es mondta, hogy Rékának vegyuk meg!)
A korhazba o hozta be a huganak. O mondta, hogy jon a hugiert es viszi haza... egy pillanatnyi feltekenyseg nincs, csak ugyanugy varta mint mi (24.hettol nem tudtuk mar titkolni a csalad elott es Fiunk volt az elso aki latta a hugat az ultrahangon, o mondta el a szukcsaladban a hirt!)
Feltekenyseg csak akkor jon elo ha idegen nyul a hugahoz, azt nagyon nem szereti. De az etetesnel is jelentkezik, hogy o eteti furdesnel jon es segit.
sokszor mondja hogy szereti, es vigyaz ra.
Imadom! :)
Soknak tartottam a 4 evet, de igy a legjobb mar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!