Ez most olyan nagy baj lenne?
A szüleim még régebben (7 éve) elválltak, és én Anyukámmal élek. Igaz, hogy Apukám csak pár utcányira lakik tőlünk, de már lassan egy hónapja fel sem hívott, nem is keresett. Most, (ha jól tudom) kedden vagy szerdán felhívott, hogy ma délelőtt 10 vagy 11 órakor találkozhatnánk, mert megy dolgozni.
Tegnap este nagyon rosszul éreztem magamat (hasmenés, hasgörcs, stb ..) és semmi kedvem nincs átmenni hozzájuk. Nem tudom, hogy hogyan mondjam meg neki, mert sajnos nagyon sértődékeny. Gondoltam arra, hogy megkérem: jöjjön be hozzánk! - de biztosan nem jönne, pedig senki nem beszél vele csúnyán, nem bántjuk, stb .. - vagy mondjam meg neki, hogy ha a héten lesz szabadnapja, akkor hívjon fel, és iskola után (ja, arról még nem is írtam, hogy holnapra egy csomó mindent kell tanulni) átsétállok hozzájuk?
Hát ez eléggé komoly dolog.Nekem is elváltak a szüleim, a helyzetem ugyanaz mint neked! De ha engem felhívna mikor beteg vagyok, és én nem akarok menni, akkor szólnék neki.Nehogy már ott várjon, én meg nem jövök. Mondd meg neki, hogy egy másik időpont jobb lenne.
Ha pedig nem vagy annyira beteg- csak a közérzeted rossz-akkor szerintem menj el.
Nekem is nehéz, mert engem sem hív fel az apukám, de ha egyszer ilyen lenne akkor nem mennék el.Az indok: Ha eddig le se sz@rt akkor kibír még néhány napot!( de ez az én esetemben jönne csak be. Mert én már rájöttem, hogy apámat nem érdeklem!)
Tipp:
Cselekedj úgy ahogy a szíved diktálja!
Szia! Sok sikert! Jobbulást!
Szia! Nem lehet, hogy csak sok a dolga?
Ne lógasd az orrod, azt javaslom! Egy férfi nehezebben tudja ám kimutatni a szeretetét. Tudom, ezt nehéz megérteni...
Na meg aztán a felnőtté válás egyik alappillére, hogy néha neked kell alkalmazkodnod, s már nem támaszkodsz annyira a szülőkre. Ez is valamiféle önállósulás, nem csak a disco és a szex!
Fel a fejjel :)
16/F
Hát nekem a discon és a szexen nem is jár az eszem! Ez bizos! Nagyon szeretek tanulni, olvasni, anyukámmal beszélgetni. Lehet, hogy furcsa vagyok, de discoba akkor sem mennék el, ha fizetnének érte, a másikról meg ne is beszéljünk!
Tudom, hogy a férfiak nehezebben mutatják ki a szeretetüket - de ő azt hiszi, hogy agyonpuszilgat, és minden rendben van!
A másik, hogy ő kijelentette, hogy én CSAK orvos, vagy ügyvéd lehetek. DE én nem az szeretnék lenni .. már évek óta elterveztem, hogy mi leszek, de ő megsértődött, és azt hajtogatta, hogy márpedig az lesz, amit ő akar!! :`(
Köszönöm :) Persze én megértem :)
De hidd el, csak jót akar... egyébként teljesen mindegy, hogy mit mond, mert te fogod megjelölni az iskolákat, nem ő :) ha te azt mondod (gondolom lány vagy), hogy autószerelő akarsz lenni, akármilyen hülyén hangzik is, de bele kell nyugodnia, mert a te életed. Csak ezt pont azért érti meg nehezen, mert hét éve elváltatok, és az az időintervallum, amit nem együtt töltöttetek elég hiányos és sötét... Sok dolog és sok érzés gondolom nem jött át egyikőtöknek sem, ezért tart most itt ez a kapcsolat.
Remélem megoldódik a gondod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!