Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimis gyerekedet milyen...

Gimis gyerekedet milyen betegen engednéd még suliba bemenni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 26. 13:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

Semmilyen betegen.

Sőt, kamaszoknál előfordul, hogy nincs semmi bajuk, csak elfáradnak a növekedéstől és egyéb hormonváltozástól. Akkor is maradjanak otthon 1-2 napig.

2024. jan. 30. 11:00
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Gimis gyereket ne engedni iskolába? Nem kell annak betegnek sem lennie, hogy megpróbáljon lógni egy-egy veszélyesebb dolgozat idejére. :D
2024. jan. 30. 19:10
 13/20 anonim ***** válasza:
38%

Ha beteg, ne menjen közösségbe. Lehetnek ott olyanok, akiknek jobban árt, mint az átlagnak, sőt lehet, hogy valaki szépen hazaviszi egy legyengült rokonnak. A gimis gyerekemet ilyenkor kérem, hogy inkább ne menjen, ne szivasson másokat. Sőt a kollégáimnak is az mondom, hogy ha úgy érzi, hogy nem 100%-os az egészsége, maradjon otthon. Ne fertőzzön másokat és a saját egészségét se tegye próbára.

Én abban a hitben éltem, hogy a koronavírus tanított valamit.

Mondom ezt úgy, hogy fiatal koromban sajnos még 39 fokos lázzal is mentem dolgozni, mert lógásnak éreztem, ha nem. És nem vagyok munkamániás, csak így szocializáltak minket sajnos.

2024. febr. 1. 21:35
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
13as,a "covid" max azt próbálta megtanítani,hogy mekkora hülye vagy, de nem sikerült neki ezek szerint.
2024. febr. 1. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:
25%

13-as! Neked van igazad!

14-es! Te vagy a hülye, de nem kicsit! Aki beteg, maradjon a seggén otthon, ha gimis ha felnőtt.

2024. febr. 2. 08:15
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Haha,nem maradok otthon,megszívtad.
2024. febr. 2. 08:30
 17/20 anonim ***** válasza:
44%

Egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. De, hogy segítsek neked, amikor majd a 40-es, 50-es éveidben ízületi problémáid lesznek, azért keress fel egy kardiológust, mert sokszor a fiatalon lábon kihordott lázas betegségek szívatják meg a szívizmokat. Továbbiakban is csak értelmes gondolatoka válaszolok.

13-as voltam.

2024. febr. 3. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:
44%
17! Teljesen igazad van! Nem fogják fel idióták.
2024. febr. 3. 11:04
 19/20 gergelice16 ***** válasza:
77%
Van egy szint, amikor tényleg otthon kell maradni. Ha pl. lázas, mindenképp maradjon otthon. Vagy ha komoly ferzőzés veszély van, akkor is. Mert nyílván kell figyelni a többiekre is. Ugyanakkor ha csak náthás, esetleg csak kicsit köhög, de egyébként teljesen jól van, akkor nyugodtan menjen iskolába (nyílván jó, ha azért arra figyel az iskolában, hogy ne adja át másoknak, tehát pl. a keze elé rakja a kezét, amikor köhög, gyakrabban mos kezet, bár ez talán gimisnél már természetes). Ugyanis ezek a kis betegségek télen mindennaposak, kikerülhetetlenek, de különösebben nem veszélyeztet senkit. Nekem szinte egész télen folyik az orrom. Ezalapján hiba lenne dolgozni járni? Szeptembertől februárig betegszabadságot kellene kivennem? Ugyanez vonatkozik a gyerekekre is... Figyelni kell, de túlzásba sem kell esni.
2024. febr. 8. 11:25
 20/20 anonim ***** válasza:
58%

Feb. 8.,11:25-tel értek egyet.

Dolgoztam hajléktalanokkal és volt, hogy én nem tudtam kijönni a megfázásból, ők meg jöttek-mentek sosem kaptak el semmit (tőlem sem), pedig órákat voltunk egy légtérben. Kollégáim mondták is, hogy sokkal jobb az immunrendszerük, hogy állandóan edzésben van (pedig kukában turkaltak szegények, meg mosatlan kézzel ettek, egyébként sokszor még ők látták el házi gyógymódokkal :) ).

Ez a ma divatos elzárkózás még egy köhintéstől is szerintem sokkal veszélyesebb, mint kis mértékben érintkezni a fertőzöttekkel.

Az senkinek nem tűnik fel, hogy a haziorvosok naponta hány fertőzöttel érintkeznek (vizsgálnak, tapogatnak, egy légtérben) és megis talán, ha pár évente betegek..?

2024. febr. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!