Jogosan vert meg?

Figyelt kérdés

Mondta tesóm nekem hogy milyen gyökerek vannak itt nekem meg semmi véleményem nem lehet mert megver!!

Most is itt szekál ütöget piszkál mikor meg megütöm mert ha ő megüt akkor nekem is jogomban áll megütni..

Akkor meg szinte szó szerint agyon ver.. :( Mert dobál mint egy játékot a kemény ágyon bele veri a fejem az ágy támlába 3-4.szer :( Azért mert meg ütöttem az adat kábellel..

Azért mert azt mondja hogy akik ide irnak azok romák meg cigányok!! :( Ped

2010. okt. 23. 17:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
na megyek gyorsan mert anyu orditott holnap tudok irni
2010. okt. 23. 17:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ok,majd ird meg mi volt!!:)
2010. okt. 23. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Látom nem nagyon olvassátok a családi kapcsolatok témakört...

A kérdező 13/L a tesója pedig 19/F, aki mindig hülyeségeket mond neki, meg megveri, stb...

A kérdező pedig minden nap kiír kb 5kérdést arról, amit a tesója épp aznap mondott neki.

Na meg a szülei...:D

2010. okt. 23. 21:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem is járok sűrűn a családi kapcsolatokba :D (mostanában xd)
2010. okt. 23. 22:05
 15/20 anonim ***** válasza:

És ez most miért baj,hogy megossza a nagyközönséggel?Legalább valahol kisirhatja a bánatát a kérdező...

"Gyere sírj a vállamon, megnyugszol tudom.";)

2010. okt. 23. 22:57
 16/20 anonim ***** válasza:

utolsó: Na, látszik, hogy nem olvastad az előző kérdéseit xD

Na, mindegy. Ha valakinek van kedve, akkor linkelje be őket. Én nem fárasztom magam evvel.

De akkora nagy hülyeségeket szokott kiírni. Ott már mindenki lecseszte xD

2010. okt. 23. 23:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem olvastam..,de ha igaz ha nem ez a kérdés tetszett!:DD
2010. okt. 23. 23:17
 18/20 A kérdező kommentje:
2010. okt. 24. 11:30
 19/20 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj de a tesód valami oltári nagy barom lehet..mi az h megtilt neked dolgokat? semmi köze hozzá h mit szeretsz meg mit nem, és hogy milyen oldalakon jársz!
2010. okt. 24. 16:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagy barom a tesod mà bocs csak egy 13 éves lànnyal mer kötekedni a csicska. Sztem vmi jo naggyal verd el vagy menny el vmi küzdősportot tanulni. Én a bàttyàmmal csak hülyeségből verexem egyrészt me a tesom màsrészt me tudja h el tudnàm verni me fiatalabb vok de én vagyok a hülye de erős ő meg az okos de gyengébb!(nem gyenge me rohadt erős de nàlam gyengébb) meg jàrok kick boxra és ott is sokat tanultam...
2010. nov. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!