Akinek a lányának nagyon korán jött meg, hogy viselte?
Még csak 7,5 éves a lányom,de szerintem max 2 év múlva megjön neki. Nagyon fejlett testileg,de lelkileg persze nem. Mivel évvesztes is,az osztálytársai fiatalabbak is. Nem is tudom, hogy fogjak neki a felvilágositásnak, szerintem nem is értené.
Szóval kérdésem azokhoz szól,akiknél hasonló volt a helyzet,tehát 9-10 évesen már megjött a lányuknak. Mennyire viselte meg a gyereket? Logisztikailag hogy oldottátok meg? Otthon maradt a gyerek ezeken a napokon? Az osztálytársak cikizték?
Húgomnak 8,5 évesen. Ez van, sajnos.
Tudta mi az, mert beszélgettünk róla, kérdezgetett, adtam neki betétet (ketten voltunk otthon, amikor megjött neki), melegítettem vizet, ha fájna a hasa (gyógyszert nem mertem, mert még kislány volt), aztán bekuckóztunk, filmezni.
De amúgy most mit csináljon? Szívás (én 12 múltam, amikor megjött), de ha korán érik, azt sajnos el kell fogadnia :(
Amúgy baleset egyszer volt, itthon, kiborult, de megnyugtattuk, hogy semmi baj, velem is történt, sőt, mindenkivel, ne sírjn emiatt, mert nem tett rosszat, csak... mintha megvágná a kezét és véletlenül összevérezné a mosdót. Nagy ügy.
Most már felnőttek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!