17 éves, ADHD- s fiam a férjem szerint iskola mellett menjen el heti pár órát dolgozni, hogy megtanulja a pénz értékét, edződjön. Amennyiben anyagilag erre nem lenne szükség erőltetnéd e a gyermekedet 17 éves korában iskola mellett dolgozni?
Elszaladt a ló a fiammal, havi 150- 200 ezer forint zsebpénzt már kevesel...
Ruházkodását mi álljuk.
,,Azt viszont nem is tudtam, hogy 3 különböző helyen kell teljesíteni."
Ez igazából csak papíron van így. Én 2 helyen teljesítettem, és úgy is elfogadták.
És mondd már meg, hogy ezek közül melyik állami szervben dolgoztál?
Nálunk egyedül az OVSZ-nél volt egy IKSZ óra szerzési lehetőség, mikor a véradásért kaphattunk órát. Mentem volna, csak pont nem töltöttem be a 18-at még akkor.
Szerintem a férjed látja jól. Nem kell heti öt napra elmenni, annyit meg szerintem kibír. Ha esetleg tobábbtanulna, akkor meg azért nem menne, sokan meg munka mellett albérletben nyomorogva tanulnak. Ha mégsem bírná, akkor sincs tétje, szóval hajrá és ne legyen pátyolgatva mert ráérez, annál nehezebb.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!