Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengeditek az éjszakába...

Elengeditek az éjszakába bulizni a gyereket Szilveszterkor maradjon akár hajnalig is hadd érezze jól magát vagy van egy határ egy pontos óra hány órára menjen haza?

Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%

14-tol felfele jarjon el tarsasagba es vagy bulizni is. Ovszer mindenkepp legyen nala ,aminek a hasznalatat be kell gyakoroltatni otthon. Megertetni vele a fogamzasgatlas es betegsegmegelozes fontossagat. Illetve,h tavolt tarsa magat a dohanyzastol kabszertol ,alkoholt csak keveset. Ez peldamutatas fuggvenye.

Jol jon a frieds alkalmazas vagy okosora folyamatos helyinfo ,ha baja van,akkor latsszon,hol van.

Fel kell kesziteni veszekyhelyzetek elkerulesere,emberkereskedok trukkjeire stb stb.

Baratait hivd meg magadhoz ismerd meg es tudni fogod,mire szamithatsz.

jan. 1. 08:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is el szoktam engedni. 15 éves lány. Éjfélkor érte megyek. Ennyi kikotessel engedem el.
jan. 1. 11:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
16 éves fiam szinte minden hétvégén bulizik. Szilveszterkor is elengedtem
jan. 7. 18:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!