Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engedni kell egy tinilánynak...

Engedni kell egy tinilánynak a hajfestést, rúzst, műkörmöt, piercinget és tetoválást?

Figyelt kérdés

2023. dec. 16. 16:52
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
9%
# 39 vagyok. Mindazoknak a kis pötsöknek, akik itt a normális, felnőtt hozzászólókat merő trollkodásból lepontozták üzenem, hogy rohadt hamar felnőtök, szülők lesztek aztán megöregedtek, és annyira nevetséges és kevéssé fontos lesz ez az egész kérdés, hogy csak csodálkoztok. Remélem eszetekbe jut majd ez, örökre bevésődve. Én mindenesetre tudnék mit üzenni a 12-14 éves önmagamnak.
jan. 20. 00:23
 42/44 anonim válasza:
0%
Hány éves? Azért nem mindegy hogy 10 vagy 19. 😂😂
jan. 20. 22:02
 43/44 anonim ***** válasza:
18%

2/42 A kérdező kommentje:

11 éves jelenleg, kezd aktuális lenni

jan. 21. 00:24
 44/44 anonim válasza:
77%

Szia :) olvastam hogy ez nem pont most lenne aktuális, úgyhogy az én nézőpontom szerint:

Én kb 14 évesen kezdtem el korrektort/szempillaspirált használni. Alapozó, visszafogottabb rúzs kb 9. osztályba jött be nálam. 12.ben tusvonal,alapozó, rúzs, spirál.

Hajfestés: személy szerint 18 évesen próbáltam elsőre, de anyaként ha majd oda jutok, kb 15től engednék így egy tincset elől ha úgy tetszik neki, aztán kb 16tól ha még mindig akarja, mehet az egész hajhossz.

Pc kb 17 éves kortól orrba vagy hasba,fülbe akár 15től.

Tetoválás:18 felett

Műkörmöt pedig kb 15 évtől felfele,valami kisebbet engednék. (nekem az most lett a minap építve elsőre)

Úgy vélem, a tetováláson kívül ezek nem olyan drasztikus változások, ismerek olyan lányt akinek 16 évesen volt kék haja és nagyon értelmesnek találtam, kitűnő tanuló volt, mint ahogy a korrektortól sem fordul fel a világ.:D Persze valóban nem 11 évesen szokás elkezdeni ezeket, de ahogy olvastam, írtad hogy ezek a közeljövőre vonatkoznak, és nem azonnal.

Üdv, egy 20 éves lány

ápr. 24. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!