Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engedni kell egy tinilánynak...

Engedni kell egy tinilánynak a hajfestést, rúzst, műkörmöt, piercinget és tetoválást?

Figyelt kérdés

2023. dec. 16. 16:52
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
14%
DURR egy pofon....
2023. dec. 18. 18:45
 32/44 anonim ***** válasza:
62%
Egyiket sem, 11 éves gyereknek ez még nem való!
2023. dec. 27. 17:02
 33/44 anonim ***** válasza:
73%
31, aki megüti a gyerekét az annyit is ér
2023. dec. 27. 20:24
 34/44 anonim ***** válasza:
21%
#32 vagyok, mért kellett lepontozni, elmondtan a véleményem, ami egyébként értelmes válasz volt
2023. dec. 27. 20:32
 35/44 anonim ***** válasza:
75%
#34 Nem volt értelmes, attól még hogy kb az összes többi válaszoló visszamaradt a szövegértésben. Ha olvastad azt, hogy 11 a kérdező lánya, akkor azt is olvastad, hogy ez mind nem most rögtön aktuális, hanem felmerült a kérdezőben, hogy ezek a dolgok innentől kezdve valamikor lehet fel fognak merülni
2023. dec. 27. 20:39
 36/44 anonim ***** válasza:
36%

Pontosan, ahogy mondod még nem aktuális most rögtön, én sem így értettem, csak leírtam, hogy szerintem ez még nem aktuális (ahogy a kedves kérdező is említette, hogy majd az lesz)

De én azt is leírtam, hogy egyiket sem engedném, ne értsd félre!És ne kezdjünk el veszekedni, mert nincs értelme

2023. dec. 27. 22:29
 37/44 anonim ***** válasza:
76%

Tetko semmikepp,mert az nem eltavolithato.

Hajfestes nem botranyos szin(pl nem zold vagy kek)

Ruzs: nude szinek ok.

Mukorom. Teljesen rovid szogletes v kerek testszinu vagy francia.

jan. 1. 08:38
 38/44 anonim válasza:
20%
Mar irtam fentebb..:DURR egy pofon..
jan. 1. 17:18
 39/44 anonim ***** válasza:
17%

Miért kell egy 11 évesnek műköröm? Nincs szép, kicsi sajátja?

Babázzon, olvasson, tanuljon. Miért kell gyorsan öregasszonnyá szürkíteni?

Minden pasi utálja a műkörmöt, mert ronda. Pláne egy gyereken nevetséges.

jan. 2. 02:03
 40/44 anonim ***** válasza:
32%

11....évesen....?

Ha játékból ki akarja próbálni az még oké. Mi is ragasztottunk sárkányokat a karunkra a turbó rágóból meg anyám rúzsát is kipróbáltam és az unokatesóm viccből kifestette a körmömet, de rögtön le is mostuk..

De ha komolyan gondolja, akkor részemről ennek a világnak annyi...

Olyan lesz mint a szerencsétlen broiler csirke..borzasztóan hamar megnő, csak kvára egészségtelen és nincs semmi tápértéke. Illetve nincs belül semmi.

2001-ben Emma Watson műkörmökkel és rúzzsal, tetkóval játszotta Hermionet? Nem bazdmeg, 11 évesen gyereknek kell lenni! És attól még az összes 10-12 éves srác szerelmes volt bele titokban! És ez csak 20 éve volt!

Így guminőnek fogják használni a gyereked! Alig vagyok 30 de ez most teljesen kiakasztott! Ha 70 lennék, még azt mondanám, hogy na, változott a világ..

jan. 19. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!