11-12 éves fiúk közt most mi a menő karácsonyi ajándék?
Mindkét oldalról van ilyen korú fiú. Kislányunk van,kicsit bajban vagyunk az ajándékozással. (Ha hívjuk a szülőket,természetesen az a válasz, hogy semmit, mindegy, stb. Nagyon "segítőkészek").
Pedig mi tényleg olyat szeretnénk adni,aminek örülnek.
Lego már lejárt lemez. Tablet, laptop,számítógép van előttük,es naphosszat csak játszanának.
Mit vennél nekik karácsonyra? A csajozás még nem érdekli őket,még ebben a témában nagyon gyerekek.
12!
Nem vagyunk budapestiek.
Csak azért írtam oda,hogy ilyen hülye válaszokat,mint a fleshlight,ne kapjak.
Még gyerekek agyban,nem érdekli őket az ilyesmi.
Azt hittem, érthető.
Ha Nyíregyháza, akkor a Plazában van a Camelot ezer éve, minden van ott, ami videójáték. Vagy vesztek egy ajándékkártyát, de szerintem nagyobb élmény, ha elviszitek őket oda, és x összegig választhatnak valami(ke)t.
Nemcsak videójátékot tudtok ott venni, hanem rengeteg kézzel fogható figura is van ott ezekből a játékokból. A fiam 13 éves, de még mindig odavan ezekért a plüssökért, műanyag figurákért, amelyek a kedvenc android, vagy xbox játékaiból való. Így ha megtudjátok, mi most az aktuális kedvenc, akkor megvehetitek a hozzá való figurát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!