Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11-12 éves fiúk közt most mi...

11-12 éves fiúk közt most mi a menő karácsonyi ajándék?

Figyelt kérdés

Mindkét oldalról van ilyen korú fiú. Kislányunk van,kicsit bajban vagyunk az ajándékozással. (Ha hívjuk a szülőket,természetesen az a válasz, hogy semmit, mindegy, stb. Nagyon "segítőkészek").

Pedig mi tényleg olyat szeretnénk adni,aminek örülnek.

Lego már lejárt lemez. Tablet, laptop,számítógép van előttük,es naphosszat csak játszanának.

Mit vennél nekik karácsonyra? A csajozás még nem érdekli őket,még ebben a témában nagyon gyerekek.

2023. dec. 4. 00:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

12!

Nem vagyunk budapestiek.

2023. dec. 4. 11:15
 12/20 anonim válasza:
0%
#6 Te savanyú pöcs, már poénkodni se lehet?
2023. dec. 4. 12:29
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha nyugaton vagytok a bobo adrenalin park(adrenalin arenaba) is viheted, van ott is VR, de szerintem nem akkora élmény egyik sem, a kisebb gyerekem sem volt értük oda, mondjuk lehet típus függő. Keleten fogalmam sincs..
2023. dec. 4. 15:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Keleten. Nagyon keleten 🤣🤣🤣
2023. dec. 4. 18:10
 15/20 A kérdező kommentje:
De azért köszi az ötleteket!
2023. dec. 4. 18:11
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
De ha csajozna, akkor mit lehetne neki venni? Nem áll össze fejben. 😅
2023. dec. 4. 18:13
 17/20 A kérdező kommentje:

Csak azért írtam oda,hogy ilyen hülye válaszokat,mint a fleshlight,ne kapjak.

Még gyerekek agyban,nem érdekli őket az ilyesmi.

Azt hittem, érthető.

2023. dec. 4. 18:15
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Ja, értem. Köszi a választ.
2023. dec. 4. 18:18
 19/20 anonim ***** válasza:
67%

Ha Nyíregyháza, akkor a Plazában van a Camelot ezer éve, minden van ott, ami videójáték. Vagy vesztek egy ajándékkártyát, de szerintem nagyobb élmény, ha elviszitek őket oda, és x összegig választhatnak valami(ke)t.

Nemcsak videójátékot tudtok ott venni, hanem rengeteg kézzel fogható figura is van ott ezekből a játékokból. A fiam 13 éves, de még mindig odavan ezekért a plüssökért, műanyag figurákért, amelyek a kedvenc android, vagy xbox játékaiból való. Így ha megtudjátok, mi most az aktuális kedvenc, akkor megvehetitek a hozzá való figurát.

2023. dec. 5. 08:35
 20/20 anonim ***** válasza:
67%
Bocs, hülyeséget beszélek, a Kossuth téren van a Camelot :D
2023. dec. 5. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!