Unokatesóknak mit adjunk karácsonyra?
Esetleg valamilyen karácsonyi ital pl.: házi forraltbor, gyümölcspuncs.
Apró ajándékötletek még: virág, valami pici pozsgás növény; magbonbon, amit el lehet ültetni később (ebből képeslap forma is létezik karácsonyi mintával).
Zokni jó minden évben szerintem, mindig kell én örülnék ugyanúgy.
Ajakbalzsam, pici kézkrém, gyertya, illatviasz, könyvjelző, tea, kávé, pici szappan, díszpárnahuzat, bögre, toll, kitűző, sütikiszúró (ezekből is mind lehet egyedit már), vászontáska, notesz.
Tudom kicsit elborult, de vitaminok.
Szerintem a gyümölcskosár nagyon jó. Egyszer én is kaptam, nagyon örültem neki.
Esetleg lehet beletenni vegán csokit, sütit is.
Mi minden évben adunk egymásnak sorsjegyeket is, hátha egyszer valakinél nagyobb összeg landol - ezt mondjuk nyilván inkább a felnőtteknek címezve.
Házi (vagy kézműves) szörp, lekvár, befőttek, savanyúságok,zakuszka, bőr, pálinka ízléses csomagolásban is működhet.
Szerintem jó lehet valami utalvány is, amit az egész család be tud váltani. Pl annyi ajándék mozijegy, ahányan vannak, családi belépő állatkertbe, aqvaparkba, múzeumba, szabadulószobába stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!