Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ajándékoztok a...

Kamaszok! Ajándékoztok a szüleiteknek Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sziasztok..tudom , még 2 hónap van karácsonyig , de hamar elrepül ez az idő...érdekelne , hogy ti adtok ajándékot a szüleiteknek? ha igen , készitetek vagy vesztek , és mit?

ha nem vesztek/készitetek , miért nem ?

lassan énis majd kezdek gondolkodni azon , hogy mit adok a szeretteimnek , habár , nem szoktunk nagy dolgokat adni..én se nekik , ők se nekem..nem pénz hiányában , csak a Karácsony nem erről szól..mindig kapok néhány aprógásot,amiknek nagyon örülök , és énis készitek általában valami kis csekéjséget a szüleimnek , rokonoknak...De nálunk inkább a hangulat , a szeretet a lények..együtt a család..gyertyák égnek , szép zene szól,mézasütit sütünk...stb. ... sajnos manapság a legtöbb családban , már csak az ajándék a lényeg...mi a véleményetek erről?(szerintem nem szép dolog)

13/L voltam

2010. okt. 20. 09:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze hogy adok nekik !!!! Milyen kérdés már szerintem megérdemlik és mivel egyszer van ez az ünnep megérdemlik hogy ne soroljak ! Amúgy sem szoktam garasoskodni ha a szüleimről van szó ! Már amióta az eszemet tudom egészen kicsi koromtól vettem ajándékot nekik és nem készítettem ! Olyan 6 éves koromtól :D akkor még mások segítségével természetesen ! De annyira szeretem látni hogy örülnek neki :D olyan jó érzés !!!
2010. okt. 21. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!