14-15 éves lányaitoknal szintén megy a "törlés, tiltás hiszti"?
Lányom hétről hétre beszámol arról, ki törölte ki őt a közösségi oldaláról, volt osztálytarsak, jelenlegi.. Elég hozzá egy apró vita (amit általában nem ő generál, de nem hagyja magát).
Beszéltem kolléganőimmel, ez úgy tűnik, általános dolog.
Tudom hogy ők még gyerekek, de ezzel olyan kis méreg-tűket helyeznek el egymásban. Ezek a kis tüskék rosszul esnek, fájnak nekik. Mégis csináljak.
Ha rajtam múlna, én visszahoznam azt a világot, amikor internet már volt, de ezek a közösségi oldalak nem.
Tudom hogy a mi korunkban is volt összeveszes, egyet nem értés, unszimpatia... De én azt látom, hogy ez lassan már gyűlölködésbe megy át.
Rengeteget beszélek erről a lányommal. Igényli is ezeket a beszélgetéseket, utána mindig megnyugszik.
Nálatok is van ilyen, vagy csak én vagyok ilyen marha"szerencsés" anyuka? 🤔😃
Én már elmúltam harminc, de vannak ismerőseim, akiknél ez a színvonal. Kolléganőm felmondott, azt is törölte, akivel jóban volt, majd két hét múlva jelölt mindenkit vissza... Plusz az exek, mikor törlik egymást nagy dérreldurral aztán kérik a közös ismerősöket, hogy küldjék a screenshotot a másikról...
Ilyen emberek voltak, vannak és lesznek is sajnos.
Még a Facebook előtt is létezett ez, csak akkor ez még élőben ment.
7.-8.-ban egy héten 2-3 alkalommal valakik mindig összevesztek, s ilyen 1-2 hét múlva kibékültek, hogy majd újra összevesszenek... Még az osztályfőnök is megjegyezte.
Nyugi normál, igaz nekem MSN volt anno 13 évesen, de ott is ment a tiltás 😅
Amúgy a lányod folyamatosan nézi az ismerőseit hogy ki törli? 😅
Megnyugodtam köszönöm. 😂
Valami olyan platformrol törölték őt, ahol kiírja neki. Most hirtelen nem tudom hogy Insta vagy Tiktok vagy miket mondott... Így nem magától vette észre, hanem jelezte neki a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!