Mi jellemző a "csajos szobára"?
Az én szobám Nem tipikus "csajos szoba" nem rózsaszín,sem lila, nem annyira tiszta h a padlóról lehetne enni (vagyis lehetnem de nem ennék szívesen XD)
Az én szobám Narancssárga tele van poszterekkel pl. rammstein,Green day stb.
JA és a jobb rajzaim ki vannak rakva a falra :)
nem értem miért párosítják mindig a lányos dolgokat a rózsaszínnel meg a lilával... igaz, lányos színek, de nem ennyi az egész színskála a lányoknak-.-
az én szobám: napraforgó sárga falak, pirosas függöny, ugyan ilyen színű ágy, piszkosfehér szőnyegek, vagy tükör, poszterek, meg egy olyan kép, amin ilyen emlékek vannak[karszalagos belépők, osztályképek, mozijegyek stb]
14/L
A mi szobánkra is azt mondják, hogy igazi csajos... :D
A falak halvány rózsaszínek és lilák (az egymással szemben lévők). A plafon fehér, virág alakú csillár. A bútorok fehérek, a szekrény is, kicsit halvány szürkés. Rózsaszín ágyterítő, függöny, falvédő, szőnyeg (virágos). A falon képek, poszterek, faliújság, a szekrényen mindenütt sminkes cuccok és ékszerek, és temérdek plüssállatka! Olyan otthonosan zsúfolt, mindennek meg van a helye, tiszta, de kicsit szétszórt... :) Imádom, csajos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!