Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi jellemző a "csajos szobára"?

Mi jellemző a "csajos szobára"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én szobám Nem tipikus "csajos szoba" nem rózsaszín,sem lila, nem annyira tiszta h a padlóról lehetne enni (vagyis lehetnem de nem ennék szívesen XD)

Az én szobám Narancssárga tele van poszterekkel pl. rammstein,Green day stb.

JA és a jobb rajzaim ki vannak rakva a falra :)

2010. okt. 20. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:

nem értem miért párosítják mindig a lányos dolgokat a rózsaszínnel meg a lilával... igaz, lányos színek, de nem ennyi az egész színskála a lányoknak-.-

az én szobám: napraforgó sárga falak, pirosas függöny, ugyan ilyen színű ágy, piszkosfehér szőnyegek, vagy tükör, poszterek, meg egy olyan kép, amin ilyen emlékek vannak[karszalagos belépők, osztályképek, mozijegyek stb]

14/L

2010. okt. 27. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát az enyém nagyon lányszoba :D Az ablak fala meg a plafon fehér a többi fal meg élénkzöld. A parkettám tölgy, van egy piszkosfehér meg egy színes rongyszőnyegem. Két ilyen ikeás fonott fotelem van. A soba két részre van bontva egy nappalis meg egy hálószobás. Ez úgy van megoldva, hogy ilyen alacsony kis fiókos dolgok vannak abban tárolom a kézműves, festős cuccaimat. A TV is egy ilyenen van, az pedig kihúzható és így este odahúzhatom az ágyhoz. És van még egy sárga kisasztal aminek nincs fix helye mert mindig ide-oda hurcibálom :) Ja és mindenfelé fotók, ékszerek, ruhák, ciők
2010. nov. 7. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:

A mi szobánkra is azt mondják, hogy igazi csajos... :D

A falak halvány rózsaszínek és lilák (az egymással szemben lévők). A plafon fehér, virág alakú csillár. A bútorok fehérek, a szekrény is, kicsit halvány szürkés. Rózsaszín ágyterítő, függöny, falvédő, szőnyeg (virágos). A falon képek, poszterek, faliújság, a szekrényen mindenütt sminkes cuccok és ékszerek, és temérdek plüssállatka! Olyan otthonosan zsúfolt, mindennek meg van a helye, tiszta, de kicsit szétszórt... :) Imádom, csajos!

2013. márc. 24. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!