Hogyan beszélsz a gyerekkel a maszturbálásról?
"-Fiam, maszturbálsz?
-Fater, rá se ránts" 😅😅
#5:
A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban.
Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától:
- Mit csinálsz fiam?
- Maszturbálok apám.
- Na, és hogy haladsz, fiam?
- Még nem sokra haladtam apám.
- Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal!
Kétéves a fiam. Remélem, ovis koráig meg tudom tanítani, hogy a maszturbáció okés dolog, és olyankor illik csinálni, mikor más nem látja.
Legközelebb pedig akkor beszélek róla vele, ha ő kérdez.
Azért mondjuk nem mindegy, hogy fiúról vagy lányról van szó.
A fiúknál (mint sok más dolgot is) nem igazán lehet ezt elrontani. Nem nagyon igényelnek tippeket. Az olyanokra meg hogy jobb egy zsepibe intézni a dolgot, mert akkor nem lesz tiszta egy a lepedő, hamar rájönnek maguktól is. Ha meg nem, ott a mosógép.
A lányoknál viszont fontos, hogy ne dugjon fel olyat, ami felsértheti ott, felforíthatja a hüvelyflóráját, vagy fertőzést kaphat tőle. (Már ha a maszturbáció ezen formáját űzi)
Kamasz magánszférája... atya Isten, mekkora korlátoltság. Pont akkor a legidőszerűbb, ha még nem beszéltek róla.
Én ajánlom a szex edukáció c. netflix sorozatot.
Az szakszerű is ráadásul, és mindenről is beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!