Mit szólnál ha a fiad Andrew Tate követő lenne?
😂😂 🤦
Óh hagyjuk is a Z generációt.. sík ...
🤔 nem tudom kiről is beszélsz, mert nekem ugyan semmit nem tettek a fenekem alá, saját magam dolgoztam meg mindenemért a férjemmel együtt.
Nem mellesleg, nem picsogok és hibáztatom a szüleimet, a világot, mert egy életképtelen szart neveltek belőlem vagy mert nem toltak a seggem alá házat, ahogy szerintetek kellene. Nem akarom az utolsó bőrt is lehúzni a szüleimről, nem vagyok élősködő veletek ellentétben. Képes vagyok vállalni a felelősséget, veletek szemben, akiknek minden derogál, nekem nem büdös a munka.
Divat lett "celebeket" sztárolni a semmiért, élet cél neten nevetség tárgyává lenni, ezért pénzt kuncsorogni.
Miközben semmi lényegeset nem raktok le az asztalra, csak elvártok, érzelmileg és erkölcsileg 0 vagytok. Önbizalomhiányosok, akik like-ért, nézettségért mindent megmutatnak. Nem tudjátok mi az a tisztelet, mert saját magatokat sem tisztelitek.
Tisztelet a kivételnek, de ezt mint tudjuk kevést illet meg.
Én ugyan biztosan nem neveltem a te generációdat..ugyanis még y generáció vagyok.
A te generációd pedig megérett a pusztulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!