Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elterveztétek már a felnőtt...

Elterveztétek már a felnőtt korotokat? (munkahely, lakás/ház, férj, gyerek (ek), stb. stb. )

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 14:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

londonban vagy bristolban szeretnék élni.divattervezőként vagy pszichológusként tevékenykedni.szingli leszek kb 30éves koromig.sőt utána is csak egy gyereket akarok...pasit nem.nekem már most elegem van a pasikból.:)

14/L

2010. okt. 18. 20:20
 12/35 anonim ***** válasza:
Németországban vagy Norvégiában lakberendezőként szeretnék élni 1 kertes házban férjjel és 2 gyerekkel.
2010. okt. 18. 20:30
 13/35 anonim ***** válasza:
Külföldön vagy itt, nem tudom még hol, de én egy nagy családot szeretnék 4-5 gyerekkel. Közgazdasági egyetemre megyek a jövőben, bankárként, pénzügyi tanácsadóként szeretnék elhelyezkedni. 17/L
2010. okt. 18. 20:45
 14/35 anonim ***** válasza:

Munka: Állatorvos, etológus vagy valmi egyébb ami közel áll az etológiához és az állatgyógyászathoz.

Egy szerető férj, aki jól bánjon a gyerekekkel biztos karriere legyen.

2 gyerek 1 fiú és egy lány amit nagyon szeretnék nevüket nem tudom de ha 2 fiú vagy 2 lány az is jó bár egy leányzót minden képpen szeretnék. :) De ahogy jön úgy dől el:D

Ház: vagy a mostani hatalmas kertesház vagy ha valami történik és elkell ezt adnunk akkor egy kisebb nagy kertel. :)

2 kutyust a kertbe és egy pónit a gyerekeknek. :) A ha lány/lányok lesznek kiskoruktól fognak járni tornázni és lovagolni. Elöszőr művésztortnát majd RSG-t majd amit ők szeretnéknek. Ha fiuk akkor lovagolni és focizni vagy kosarazni ezt is kiválaszthatják majd.:)

A nyelveket kiskoruk óta fogjuk beléjük tömni föleg svédet (apum svéd így nekik a nagyapjuk lesz) és angolt. Angol nyelvű oviba fognak járni.És amég szeretnék addig minden este felolvasok nekik vagy már később ők nekem.:)))

14/L

2010. okt. 18. 22:08
 15/35 anonim ***** válasza:
Egyetem után egy helyes pasi (remlem összejön), majd külföldi munka, nyelvtanulás elősegítéseként, aztán letelepedünk (még nem tom hol), munka, 30 után szeretnék szülni egy gyereket (remélem lány lesz) :) Sokat szeretnénk vele utazgatni, ide-oda, bringázni, kirándulni, a barátainkkal. Gyerek előtt élni szeretnék még kicsit. :)
2010. okt. 22. 13:39
 16/35 anonim ***** válasza:

Ez mind megmosolyogtatott. De jó lenne, ha minden tini álma teljesülne, milyen szép lenne az élet, csak... Nem akarok senkit kiábrándítani, így nem folytatom a gondolatom. Küzdjetek az álmaitokért, hátha nektek sikerük.

Amit most ide leírtatok tegyétek el egy fiók mélyére, és 30 évesen vegyétek elő. Úgy jártok mint én, potyogni fog a könnyetek, nem a nevetéstől a sírástól.

2010. okt. 22. 15:03
 17/35 anonim ***** válasza:

Munka...Eddig rengeteg szakma felerült bennem... Jelenleg grafikus szeretnék lenni és mindent megteszek azért, hogy ez az álom valóra váljon.

Ház... Sohasem vágytam nagy házra. Nekem bőven elég egy kis panellakás.

Család... Perpillanat úgy vagyok vele, hogy sem gyereket sem férjet nem akarok. Ha mégis lesz akkor valószínüleg csak egy és idősebb koromban (30 és 40 között),de ne. Inkább ne!

Ezek egyenlőre csak szimpla tervek, lehet, hogy még változni fognak... Ki tudja...

15L

2010. okt. 22. 20:40
 18/35 anonim ***** válasza:
Nagyon szép álmaitok vannak. :) Javaslom nektek az előző hozzászólóval egyetértve, hogy ezt mind írjátok le egy levélben saját magatoknak címezve. ( én egy fotót is mellékeltem magamnak:) )Jól tegyétek el és tényleg csak akkor bontsátok ki amikor eléritek azt a kort amit magatokban kigondoltatok. Nekem bevált többnyire. 13 évesen írtam és csak nemrég nyitottam ki. Mondanom sem kell jót nevettem rajta. (főleg a képen:) Mindent elterveztem, ami a legmeglepőbb volt az az, hogy 26 évesen szerettem volna babát és lám.. 26 vagyok és kisbabát várok, férjjel, kertes házzal, két kutyával, két macskával, közel a szülőkhöz stb. Próbáljátok ki.. 26/L
2010. okt. 22. 20:45
 19/35 anonim ***** válasza:
Apám cégénél fogok dolgozni. Biztos lesz férjem, egy faluban fogok lakni, gyerekem max.: 2 lesz, de nemhiszem, h akarok majd (nincs meg bennem az anyai ösztön).
2010. okt. 22. 21:06
 20/35 anonim ***** válasza:
szeretnék a fővárosban élni mondjuk Budaörsön vagy egy közeli kisvárosban mondjuk Szentendrén, gyerekből max 1et szeretnék, és egy kereskedelmi vállalkozást szeretnék majd létrehozni
2010. okt. 22. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!