Milyen ruhákat hordasz? . Lent.
Írd le egy iskolai napon mit viselsz.
És milyen színeket.
13/L
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:13
Nem tudom mi az üzletnek a neve:SDe egy butik szerű.Ott vannak nagyon szép szürkék is(L) Csak nekem kicsiik:(
Viszont az en kékem nem teljesen cső farmer, tehát nem annyira szűk az alja..nekem valót olyat nem találok. Mondjuk a baratnom egy turiban vett nagyon szép kéket..
Farmert, vagy fekete/szürke gatyát, hozzá mostanában hosszú ujjú pólót, és általában kardigánt, néha belebújós pulcsit.
A színek pedig: nagyon szeretem a kéket, különösen az ilyen sötét türkiz árnyalatait, de lilát is szívesen hordok, zöldet, feketét, néha rózsaszínt, barnát, szürkét, pirosat. Ilyenkor ősszel a meleg színeket szeretem különösen.
Kiegészítők: ált. nyaklánc van rajtam, meg óra és fülbevaló.
Bakancs/sportcipő, farmer (fekete, sötétkék), fekete póló, fekete, zenekaros pulcsi. :)
15/l
Általában farmer+póló+tornacipő :)
Színek: Minden színt szeretek :) Néha a világosabbakért vagyok oda, néha a sötétebbekért.
Kedvenceim: sötétrózsaszín [ciklámen, pink], lila, fekete, zöld, türkizkék, tengerkék.
Mivel elég nagyok a combjaim, nem viszek világos színű nadrágokat, csak sötétkéket [farmer], közepesen kéket [farmer], sötétkéket világoskék csíkokkal [farmer], vagy feketét [farmer vagy nadrág]
De ha sikerül lefogynom akkor akár fehér, pink, stb.. színűeket is fogok vinni 100% :D
Felsők közül mindenféle színűt viszek.
Kiegészítőket különösebben nem kedvelem. Rajtam van alapból mindig az ezüstfülbevalóm [vagy néha az aranyfülbevalóim-mikor mihez van kedvem], nagy ritkán van rajtam sál, vagy fejpánt, még ritkábban nyaklánc, gyűrű vagy karkötő :D
13,5/L
Színes cipzáros, kapucnis fölső, szolidabb csőfarmer magas bokályú cipő.
16,865126426426423541355443546465/F
csőgatya,farmer hatású leggings,hosszított felsők,mintás pólók,kockás ingek,néha pulcsi,világos kheki vékony kabát,converse tornacipők,szegecses csizma,magasszárú cipők :))
14,5/L
iskolai napon bent suliba (kollegista vagyok szal suli utan masthordok )
10 soros acelbetetesbakancs vagy sima sportcipő , szurke/fekete/sotetkek farmer , fekete polo altalaban , puloverek nem nagyon hordok :D:D
suli utan : katonai nadrag , bakancs , fekete polo
15/F
kék csőgatya
zöld sztreccs hosszú ujjú fölé egy izompóló amin egy pink napszemcsis hörcsög van (csak azért hordom így mert akkor csak nyáron vehetném fel a kedvenc felsőmet:()
barna bokacsizma
barna bőrdzseki
színes kockás sál
fekete-piros szemüveg
rózsaszín zokni
barna bugyi
barna melltartó
pink TooLate óra
barátságkarkötők
hajgumik
pink kristály fülbevaló
mintás Eastpak
12,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!