Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz(gimis) lányodnak hány...

Kamasz(gimis) lányodnak hány pár sportcipoje van?

Figyelt kérdés

Amiben suliba jár. Csak mert össze szeretném hasonlítani a mi helyzetunkkel. A lányom kevesli, mi pedig túlzásnak tartjuk a cipői számát.

(nem írom le egyelőre, mert nem akarom befolyásolni a válaszokat, viszont tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy én vagyok lemaradva, vagy a gyerekünk esik túlzásba /néz minket madárnak! 😉😃)

17 éves.

2023. szept. 10. 19:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
34%
2 pár cipője van, amit hord suliba. Ha rajta múlna, szerintem több is lenne, de mivel elég drága cipői vannak, így mondtam neki, hogy ha szeretne még, zsebpénzből kell fizetnie, így egyenlőre nem kell több.
2023. szept. 10. 22:22
 22/23 anonim ***** válasza:
33%
1, miert hany kellene ?
2023. szept. 10. 23:31
 23/23 anonim ***** válasza:
41%
Igaz még csak 12 éves az én lányom de leírom.4 pár Nike cipője van. Mind 50 ezer feletti. Naponta váltogatja őket, vigyáz rájuk. ( Ha lehetne sztem még legalább 4-et venne..😅🤷🏻‍♀️)
2023. szept. 11. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!