Kamasz(gimis) lányodnak hány pár sportcipoje van?
Amiben suliba jár. Csak mert össze szeretném hasonlítani a mi helyzetunkkel. A lányom kevesli, mi pedig túlzásnak tartjuk a cipői számát.
(nem írom le egyelőre, mert nem akarom befolyásolni a válaszokat, viszont tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy én vagyok lemaradva, vagy a gyerekünk esik túlzásba /néz minket madárnak! 😉😃)
17 éves.
Bár én felnőtt vagyok így nem tudom mennyire releváns a válaszom, de nekem legalább 8-9 pár van. 😅 17 évesen is legalább ennyi volt ha nem több. Mondjuk én csak abban jártam már akkor is.
28/N
Igen az én lányom is csak abban jár. Szandál és egyéb cipő nincs is neki. Idén már nem vettünk hiszen úgyse veszi fel. 😟
Télen bakancsot hord.
Ja és azt nem írtam a bevezetőben, de csak márkás (nem írom mely márkák) jöhetnél szóba, mert az iskolaban ciki mondjuk egy Decathlonos cipő.
Én azt hittem, hogy 16-17 évesek már nem itt tartanak, de sajnos nálunk igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!